Про проведення Всеукраїнського тижня права на території Коблівської ОТГ

Дата: 19.12.2018 15:37
Кількість переглядів: 745

На виконання розпорядження №419-р Миколаївської обласної державної адміністрації від 01.10.2018 року «Про затвердження плану заходів з участі у проведенні у 2018 році в Миколаївські області Всеукраїнського тижня права», з метою підвищення ролі правової освіти в подальшій розбудові України, як правової держави, виховання у громадян поваги до закону і прав людини, розпорядженням сільського голови №195 від 12.10.2018 року затверджено план заходів з участі у проведенні у 2018 році Всеукраїнського тижня права на території Коблівської об’єднаної територіальної громади.

Структурними підрозділами та іншими виконавцями Плану заходів організовано і проведено у закладах загальної середньої освіти Коблівської сільської ради та бібліотечних закладах громади Всеукраїнський урок “Права людини” з нагоди проголошення Загальної декларації прав людини, виховні уроки для дітей різних вікових категорій з метою запобігання дискримінації та насильству в школі, відбулася зустріч за круглим столом з метою висвітлення питань реалізації і захисту прав людини з представленням презентаці учнів. Для учнів 9-11 класів проведено «день відкритих дверей» у Коблівській сільській раді.

Відділом соціального захисту сім’ї, діте та молоді проведено зустріч з соціально незахищеними верствами населення, роз’яснено права громадян на соціальни захист та на виплати і нарахування допомог, призначення субсидій, встановлення інвалідності, визначення статусу пільгової категорії. Громадянам роз’яснено положення статей Конституції України, Законів України «Про пенсійне забезпечення», «Про зайнятість населення», «Про державну допомогу сім’ям з дітьми», «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», «Про загальні засади соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку», «Про статус та соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» та ряду інших законів.

Інформація з питань проведення Всеукраїнського тижня права розміщена на офіційних веб-сайтах закладів загальної середньої освіти, комунального закладу «Коблівська публічна бібліотека» Коблівської сільської ради.

Коблівський ЗЗСО

Понеділок

Вівторок

Середа

Четвер

Інформація про проведення Тижня права по КЗ «Коблівська публічна бібліотека Коблівської сільської ради»

Коблівська центральна бібліотека

«Право дітей на захист від усіх форм насильства» інформаційна година з юристом Коблівської ОТГ для учнів 8-11класів

Книжкова виставка «Я маю право: знаю, дію, захищаю»

Новофедорівська б/ф

Тематична викладка «Знаю! Дію! Захищаю!»

В рамках проекту «Я маю право» у бібліотеці відбулась зустріч жителів села Новофедорівка з представниками Очаківського об’єднаного управління пенсійного фонду України.

Рибаківська б/ф

Правова абетка «На що я маю право» для учнів старших класів.

Бесіда – диспут «Країна Правляндія» для учнів молодших класів

Українська б/ф

Турнір ерудитів «Вчимося захищати свої права» (5-6 кл.) 11.12 2018р.

Оригінал статті

ЗРОБИМО КОБЛЕВЕ КРАЩЕ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь