Пошук

У 2019 році День Європи в Україні святкують 18 травня

Дата: 15.05.2019 14:06
Кількість переглядів: 621

З 2003 року в третю суботу травня в Україні відзначається День Європи відповідно до Указу Президента № 339/2003 від 19 квітня 2003 року.У День Європи мешканці України відзначають день спільних цінностей, спільної історії всіх націй континенту.

У нашій країні день Європи святкується вже впродовж 16-ти років. Які ж традиції та новації святкування дня Європи 2019 в Україні?

День Європи для України означає багато чого. Адже наша країна прагне стати повноцінною європейською державою та увійти до Європейського Союзу. День Європи святкується в усіх великих та маленьких містах. Повсюди відбуваються святкові концерти, вистави, іноземці з усіх європейських спільнот, які знаходяться на території України, розповідають українцям про життя у Європі, про історію та культуру інших держав.

ed full

Різні святкові заходи проходять і в бібліотеках, щоб показати українцям, що вступ до Європейського Союзу – це дуже потрібний крок для нашої країни. Багато таких акцій орієнтовані на дітей та молодь, адже саме молоді у майбутньому вирішувати – варто чи ні вступати Україні до цього союзу та жити за його правилами.

Пункти європейської інформації, що створені за проектом Української бібліотечної асоціації та функціонують в українських бібліотеках, вже третій рік поспіль готують спеціальні заходи та урочистості до Дня Європи.

Пропонуємо до уваги всіх жителів Коблівської сільської ОТГ відвідати виставку у всіх філіях КЗ "Коблівська публічна бібліотека Коблівської сільської ради" з нагоди святкування дня Європи та знайти необхідну інформацію тематичного заходу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь