Пошук

КОРУПЦІЙНІ РИЗИКИ В ОСВІТІ ТА ОХОРОНІ ЗДОРОВ’Я ВАШОЇ ГРОМАДИ. МИ НАВЧАЄМОСЬ..

Дата: 02.10.2019 14:05
Кількість переглядів: 641

Минулого тижня закінчився тренінг «Антікорупційні Механізми в освіті та охороні здоров’я» в межах проекту “Діємо”, який проходив в Коблево. Тренінг проводили експерти Громадського Партнерства “За прозорі місцеві бюджети!” із залученням комунікаційної команди проекту. Було цікаво, пізнавально і практично корисно.

З Коблеве у тренінгу участь приймали співробітники Коблвської сільської ради, представники ЗМІ та громадськості. База відпочинку De La Vita люб’язно надала свій конференц-зал для проведення тренінгу в комфортних умовах у самого моря.

Тренинг ознайомив учасників, як з базовими механізмами підвищення рівня прозорості бюджетних процесів та, як наслідок, зменшення корупційних ризиків, так й з цільовими антикорупційними механізмами у сфері освіти та охорони здоров’я. Зокрема, мова йде про “Методологію оцінювання прозорості та ефективності використання публічних коштів в сферах освіти та охороні здоров’я, алгоритми створення наглядових та опікунських рад при закладах освіти та охорони здоров’я.

До тренінгу були залучені керівники громад, представники депутатського корпусу, фінансисти, представники сфери освіти та охорони здоров’я, активісти та журналісти.

По Україні тренінги продовжаться до листопада й для кожної з 20 громад буде проведено індивідуальний захід.

Варто відзначити корисність і реальну ефективність подібних освітніх заходів і програм. Коблево буде з нетерпреніем чекати наступного тренінгу, який допоможе нашій ОТГ вирішувати існуючі проблеми життя громади з високим рівнем результату.

З викорстанням матеріалів сайту: Громадське партнерство “За прозорі бюджети”.

Ми сподіваємося на плідну співпрацю як сьогодні, так і у майбутньому!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь