ХХХХVІ чергова сесія 8 скликання 10.10.2019

Дата: 10.10.2019 15:49
Кількість переглядів: 833

Засідання чергової 46 сесії 8 скликання Коблівської сільської ради. Порядок денний.

 

Фото без опису

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про затвердження фінансового звіту з виконання сільського бюджету за  9 місяців 2019 рік. Доповідач: Горгуленко Т.А. – головний бухгалтер сільської ради.
  2. Про внесення змін до сільського бюджету Коблівської сільської ради на 2019 рік. Доповідач: Горгуленко Т.А. – головний бухгалтер сільської ради.
  3. Про затвердження проектно-кошторисної документації. Доповідач: Горгуленко Т.А.– головний бухгалтер відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності.
  4. Про внесення змін до структури та штатного розпису сільської ради. Доповідач: Горгуленко Т.А.– головний бухгалтер відділу фінансів, бухгалтерського обліку та звітності.
  5. Про прийняття індивідуально визначеного майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність Коблівської сільської ради Березанського району Миколаївської області. Доповідач: Погосян Г.В.– директор Комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр"Коблівської сільської ради.
  6. Про надання матеріальної допомоги (подання старости Українського старостинського округу, спеціаліста Коблівської сільської ради, старости Рибаківського старостинського округу, старости Новофедорівського старостинського округу, старости Лугівського старостинського округу). Доповідач: Долганова Т.М.- спеціаліст сільської ради.
  7. Про надання пільг на харчування учнів та  вихованців закладів освіти Коблівської  сільської ради з 01.10.2019 року. Доповідач: Олефіренко О.Ю. – начальник відділу освіти, молоді та спорту.
  8. Про надання дозволу на списання основних засобів відділу освіти, молоді та спорту Коблівської сільської ради. Доповідач: Олефіренко О.Ю. – начальник відділу освіти, молоді та спорту.
  9. Про затвердження Програми «Соціальний автобус» на території Коблівської об’єднаної громади на 2019-2021 роки. Доповідач: Григорян В.С. – спеціаліст-юрисконульт.
  10. Про внесення змін до Програми «Здоров’я» Коблівської сільської ради на 2018-2020 роки. Доповідач: Чернега В.В. – головний лікар комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Коблеве» Коблівської сільської ради».
  11. Про проект внесення доповнень до Заходів щодо реалізації комплексної Програми профілактики злочинності та вдосконалення системи захисту конституційних прав і свобод громадян Коблівської сільської ради на 2016-2020 роки, затвердженої рішенням № 10 VІ сесії Коблівської сільської ради Березанського району Миколаївської області 7 скликання від 22.03.2016 року. Доповідач: Боднарь Р.В. – начальник відділу соціального захисту сім’ї, дітей та молоді. Григорян В.С. – спеціаліст-юрисконульт.
  12. Про внесення змін до рішення №14 від 26.07.2019 року  «Про внесення змін до рішення «Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Коблівської сільської ради. Доповідач: Дубініна О.М. – начальник відділу паспортизації та військового обліку.
  13. Про внесення змін до рішення № 5 від 05.04.2018 року «Про затвердження Положення про порядок складання додаткових списків громадян, які мають право на одержання приватизаційних паперів на території Коблівської сільської ради». Доповідач: Дубініна О.М. – начальник відділу паспортизації та військового обліку. 
  14. Про затвердження інформаційних і технологічних карток адміністративних послух, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг». Доповідач: Дубініна О.М. – начальник відділу паспортизації та військового обліку.
  15. Звіт старости Українського старостинського округу Коблівської сільської ради про пророблену роботу. Доповідач: Фісхутдінова О.Ф. – староста Українського старостинського округу.
  16. Про затвердження рішення № 86 Виконавчого комітету Коблівської сільської ради Березанського району Миколаївської області від 19.09.2019 року «Про передачу в оренду службового житла комунальної власності». Доповідач: Талоха С.А. – секретар ради.
  17. Про розробку концепції індустріального парку.  Доповідач: Киливник В.П. - голова Правління Установи «АМР Коблівської ОТГ».  
  18. Про затвердження проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (ф/г «Агро-Ніко»-с. Бессарабка). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  19. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення та продаж земельної ділянки з розстрочкою платежу (ТОВ «Фенікс-Трейд»-с. Коблеве). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  20. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення та продаж земельної ділянки з розстрочкою платежу (Осипенко О.В. – с. Коблеве). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  21. Про внесення змін до рішення № 37 ХХVI сесії «Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення в довгострокову оренду з встановленням сервітуту» від 06.07.2018 року (Номировська В.Г. – с.Коблеве). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  22. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки безкоштовно у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) Горбатенко М.М., Горбатенко Є.М., Горбатенко Ю.М.– с. Українка, Євдотій Н.В., Рубцова В.О. – с.Новофедорівка, Ковальов В.В. – с.Рибаківка). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  23. Про дозвіл на розробку проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (Шаповал К.П.-с. Лугове). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  24. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства (Лозічний А.С. - с. Коблеве, П’ятков О.М. - с. Українка, Горбатенко М.М., Горбатенко Ю.М.-с. Новофедорівка). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  25. Про дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в довгострокову оренду для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) (ТОВ «ВІЛЛА-ВАЛЕТТА», ТОВ «Фенікс-Трейд»  – с. Коблеве). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  26. Про дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для ведення особистого селянського господарства (Берган Г.П., Білоголовська М.С., Дяченко К.І., Загрібельников В.М., Луценко Л.П., Полонська З.Г., Стадник С.Г., Сусликов Ф.О. – с. Українка, Бессарабка). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  27. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (ФОП Рубцов І.І. – с. Коблеве). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  28. Про затвердження експертної грошової оцінки для будівництва та обслуговування будівлі торгівлі та продаж земельної ділянки (Трофіменко Т.О. - с. Рибаківка). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  29. Про дозвіл на розробку проекту із землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки (Автанасов М.В. - с. Морське). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  30. Про дозвіл на передачу земельної ділянки для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення в суборенду (ТОВ «Перлина Причорномор’я – с. Коблеве). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  31. Про дозвіл на розробку детального плану забудови частини території с. Коблеве для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (Панич М.В. -с. Коблеве). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  32. Про дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо об'єднання земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (Осипенко О.В.-с. Коблеве). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  33. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду для будівництва та обслуговування будівель тимчасового проживання (гуртожиток) ( Харченко Т.М. -с. Новофедорівка). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі(на місцевості) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд ( Завалій З.І -с. Новофедорівка). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  35. Про вилучення земельної ділянки, що знаходилась у користуванні  (Пономарьова Л.А., Шевельов Б.М.,  Яриш А.В.– с. Українка). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  36. Про розірвання договору оренди земельної ділянки (Галстян Г.Г. -с. Коблеве). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  37. Про затвердження розрахунку орендної плати за земельну ділянку (ТОВ «Перлина Причорномор’я» - с.Коблеве,  Харченко Т.М. – с.Новофедорівка, ФГ «Агро-Ніко» - с. Бессарабка). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  38. Про погодження схеми прокладання оптично-волоконного кабелю по території Коблівської ОТГ (ТОВ «ФЛАЙКОМ»). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.
  39. Про присвоєння та зміну поштової адреси об’єктам нерухомого майна (Кєсаєва К.Т.,Осипенко О.В., Говоруха М.М.). Доповідач: Громова З.В. – керуючий справами виконавчого комітету.
  40. Про розгляд заяви Коблівського сільського голови щодо надання планової відпустки. Доповідач: Талоха С.А. – секретар ради.
  41. Про затвердження переліку об’єктів. Доповідач: Горгуленко Т.А. – головний бухгалтер сільської ради.
  42. Про згоду на прийняття з приватної власності у комунальну власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) (Силкін О.В., Бєлянська Л.П.-с. Коблеве). Доповідач: Лозун С.П.- начальник відділу комунальної власності та земельних відносин.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь