Популяризація Коблево в Україні та за її межами.Виставка Uitt 2020.

Дата: 03.02.2020 22:55
Кількість переглядів: 932

Фото без опису

    Вже другий рік поспіль команда компанїї Koblevo Travel вирушає в Київ, щоб представити курортні зони Коблеве, Рибаківку, Морське та Лугове на виставці Uitt 2020, яка цього року стане 26-ю. Захід відбудеться в Київському міжнародному виставочному центрі з 25 по 27 березня. В його рамках відомі туроператори та курорти всього світу будуть представляти майбутнім партнерам та відпочиваючим туристичний продукт.

Команда компанії Koblevo Travel разом з Коблевською ОТГ та АМРК підготувала презентацію таких курортних та заповідних зон:

  • Коблеве
  • Тилігульський лиман
  • Рибаківка
  • Лугове
  • Морське

Витрати та фінансування

Коблівська ОТГ взяла на себе витрати на оренду рекламного стенда площею 9 м2. В комплекті також є стілець та саме полотно. Компанія Koblevo Travel разом з підприємцем Олегом Бозом покриють фінансові витрати усіх членів команди, які презентуватимуть в Києві курортні зони Миколаївської області. Нагадаємо, що раніше на виставці у Львові компанія Koblevo Travel разом з ОТГ представляла вищезазначені курортні зони.

Реклама курортної зони у спільних руках!

Команда представників пропонує власникам бізнесів у Коблевому приєднатися до майбутнього заходу та долучитися до подальшого розвитку курортної зони. Якщо ви готові співпрацювати, ми можемо допомогти в оформленні та розробці печатної реклами (буклети, візитні картки, флаєри) вашого продукта, щоб представити його на презентації. Просимо не забувати, що разом ми робимо спільну працю. Беручи участь у заході такого напрямку, ми не тільки просуваємо Коблеве і розташовані поруч курортні зони, але й також разом приваблюємо великий потік туристів та партнерів, що в подальшому приносить дохід кожній ніші курорта.

Фото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь