Пошук

Повідомлення про проведення заходу з новоствореною опікунською радою при «КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Коблеве» Коблівської сільської ради та наглядовою радою при Комунальній установі «Відділ освіти, молоді та спорту"

Дата: 19.02.2020 14:10
Кількість переглядів: 490

Повідомлення про проведення заходу з новоствореною опікунською радою при «КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Коблеве» Коблівської сільської ради та наглядовою радою при Комунальній установі «Відділ освіти, молоді та спорту Коблівської сільської ради Рішенням № 23 від 13 лютого 2020 року Коблівською сільською радою створено опікунську раду при «КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Коблеве» Коблівської сільської ради.

Метою діяльності опікунської ради є покращення якості та доступності медичних послуг населенню, сприяння ефективному управлінню і розвитку підприємства та покращення матеріально-технічної бази. Рішенням № 24 від 13 лютого 2020 року Коблівською сільською радою створено наглядову раду при Комунальній установі «Відділ освіти, молоді та спорту Коблівської сільської ради.

Метою діяльності наглядової ради є сприяння забезпечення доступності загальної, середньої, дошкільної та позашкільної освіти для всіх громадян, задоволення освітніх потреб, залучення широкої громадськості до вирішення проблем навчання та виховання.

В рамках роботи з новоствореними радами ГО ДІЄМО «Децентралізація приносить прозорість та ефективність в освіті та медицині» 21.02.2020 року об 11:00 годині буде проведено захід з питань роботи над планами. Члени комісії опікунської ради та наглядової ради офіційно повідомлені про проведення заходу. Явка учасників є обов’язковою. Адреса проведення заходу: Миколаївська область, Березанський район, с. Коблеве, вул. Одеська, буд.4, зала засідань. тел. 9-61-31. Е-mail: koblevorada@ukr.net Опубліковано 19 лютого 2020 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь