Зональні змагання Чемпіонату України з волейболу серед команд юнаків та дівчат, учнів ЗЗСО ОТГ (Шкільна волейбольна ліга України) 2016-2020 рр.

Дата: 06.03.2020 15:34
Кількість переглядів: 613

Зональні змагання Чемпіонату України з волейболу серед команд юнаків та дівчат, учнів ЗЗСО ОТГ (Шкільна волейбольна ліга України) 2016-2020 рр.

Фото без опису

04 та 06 березня на базі Рибаківського та Коблівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів Коблівської сільської ради проведено зональні змагання Чемпіонату України з волейболу серед команд юнаків та дівчат старшої та середньої вікових груп, учнів ЗЗСО ОТГ (Шкільна волейбольна  ліга України) 2016-2020 рр. 

Усього у змаганнях взяли участь 11 команд з закладів загальної середньої освіти Коблівської, Куцурубської та Чорноморської ОТГ. 

З привітальним словом до учасників звернулась начальник відділу освіти, молоді та спорту Коблівської сільської ради Олефіренко О.Ю. Головний суддя змагань Чудін Г.Г. провів інструктаж з техніки безпеки, нагадав правила гри. Перед початком учасників змагань енергійним та запальними танцями привітали вихованці циркової студії «Сюрприз».

Кожна гра була цікавою, насичена позитивними емоціями. До кінця турніру зберігалася інтрига, особливо напружено проходили фінальні матчі, у яких змагалися найсильніші команди волейболістів Коблівської та Куцурубської ОТГ. 

В результаті гри І місце виборола команда Коблівської ОТГ (Рибаківська ЗЗСО І-ІІІ ст.), ІІ місце посіли волейболістки Куцурубського ОТГ, ІІІ місце здобула Чорноморська ОТГ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Ми вітаємо спортсменів Рибаківського ЗЗСО І-ІІІ ст. (Коблівська ОТГ) та бажаємо їм подальших перемог!
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь