Особливий режим роботи Березанського районного Сектору пробації

Дата: 30.03.2020 10:11
Кількість переглядів: 736

У зв’язку з пандемією коронавірусу Березанський районний сектор філії Державної установи "Центр пробації" в Миколаївській області переведено в особливий режим роботи з клієнтами в умовах загальнонаціонального карантину!

До кінця карантинного періоду:

  • скасовуються групові заходи;
  • відсутність транспортного сполучення буде визнаватися поважною причиною неявки на реєстраціючи для участі в реалізації пробаційних програм за умови неможливості дістатися до органу пробації іншим способом;
  • у разі неможливої особистої явки допускається проведення реєстрації шляхом телефонної розмови чи спілкування з представником пробації з використанням інших засобів віддаленого зв’язку (в тому числі й за допомогою мережі Інтернет).

Звертаємо Вашу увагу, що встановлені карантинні обмеження не передбачають можливості невиконання обов’язків, встановлених для суб’єктів пробації за рішенням суду!

Отриматиі нформацію довідкового характеру можна за телефоном 2-10-11.

У разі неможливості прибуття на реєстрацію у зв’язку з введенням карантинних заходів (тимчасове припинення транспортного сполучення) Вам необхідно повідомити про це Березанський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області за телефоном 2-10-11, або за мобільними телефонами працівників сектору пробації.

Фото без опису

БАЖАЄМО МІЦНОГО ЗДОРОВ’Я!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь