Пошук

Березанський Центр пробації. Працюємо попри карантин!

Дата: 23.04.2020 07:33
Кількість переглядів: 815

Ми працюємо попри карантин! Березанський районний сектор філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області в умовах загальнодержавного карантину  продовжує працювати із суворим дотриманням заходів профілактики інфікування та дезінфекції.

Фото без опису

За підтримки та розуміння з боку керівництва органів місцевого самоврядування щодо необхідності нормального функціонування,в умовах пандемії, підрозділу пробації було надано таку вкрай необхідну допомогу у виді масок медичних в кількості 100 шт., Центром з надання соціальних послуг Березанської селищної ради –засобів призначених для дезінфекції  робочих поверхонь та службових приміщень.

Така підтримка й допомога у забезпеченні засобами захисту працівників та клієнтів пробації є надзвичайно важливою для повноцінної роботи сектору пробації, який навіть в умовах загальнодержавного карантину дбає про безпеку мешканців району.

Поруч з цим, хочеться зазначити громадянську відповідальність клієнтів пробації як атрибутивний феномен правового суспільства.

Громадянська відповідальність є своєрідним поєднанням відповідальності та активності, яка зумовлена потребою участі клієнтів пробації в діяльності держави та вирішенні спільних завдань. Її основне призначення - це дієвий результат у побудові відносин громадянського суспільства та держави. Як результат - способи побудови процесів життєдіяльності, а також їх ціннісні характеристики, спрямовані на досягнення конкретних результатів в умовах загальнодержавного карантину.

Особливе місце в цьому процесі посідають працівники пробації так як і працівники медичних установ, поліції, цивільного захисту, які здатні підтримувати стабільність суспільства.

Клієнти пробації, у яких є можливість, намагаються за відсутності транспортного сполучення прибути до підрозділу за викликами та для реєстрації.

Всі суб’єкти з’являються в засобах особистого захисту.

При вході до робочих кабінетів мають можливість обробити руки засобами для дезінфекції, за які висловлюємо щиру подяку керівництву Профспілкової організації та Центру з надання соціальних послуг Березанської селищної ради за проявлену турботу про здоров’я персоналу та клієнтів пробації.

Фото без опису

Крім того, усім клієнтам пробації видається наочна інформація, видрукованана власному обладнанні щодо запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції COVID-19 та карантину.

Також, працівники сектору, з клієнтами, які не змогли прибути для реєстрації, проводять телефонні бесіди з приводу симптоматики хвороби COVID-19, у яких наголошується на тому, що необхідно зменшити перебування в місцях скупчення людей, підвищити рівень особистої гігієни задля запобігання зараження на коронавірус, а також роз’яснюється, що в разі виникнення симптомів схожих на COVID-19 необхідно одразу зателефонувати до свого сімейного лікаря та самоізолюватися.

Фото без опису

За технічної можливості клієнтів пробації, їм надсилаються в електронному вигляді наочні матеріали щодо симптомів хвороби та умов карантину.

Березанський районний сектор філії Державної установи "Центр пробації" в Миколаївській області. 

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь