Оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення Коблівської сільської ради Про встановлення на території Коблівської сільської ради ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 р.

Дата: 28.05.2020 09:42
Кількість переглядів: 751

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту - проекту рішення Коблівської сільської ради «Про встановлення на території Коблівської сільської ради Березанського району Миколаївської області ставок та пільг зі сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік».

Коблівською сільською радою розроблено проект регуляторного акту проекту рішення Коблівської сільської ради "Про встановлення та території Коблівської сільської ради Березанського району Миколаївської області ставок та пільг за сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2021 рік".

Проект даного рішення розроблено відповідно до Податкового кодексу України, Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Впровадження регуляторного акту дозволить збільшити надходження до місцевого бюджету, та розширити перелік видів підприємницької діяльності.

Поштова адреса розробника проекту регуляторного акта:

57453, Миколаївська область, Березанський район, с.Коблеве, вул.Одеська, буд.4. Телефон: 9-61-42. Е-mail: Koblevorada@ukr.net

З метою одержання зауважень та пропозицій електронну версію проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу розміщено в мережі Internet на офіційному сайті Коблівської сільської ради за посиланням koblivska-gromada.gov.ua у розділі «Регуляторні акти».

Зауваження та пропозиції у друкованому або електронному вигляді приймаються протягом 1 місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу.

Опубліковано 26 травня 2020 року.

Завантажити документ для ознайомлення .docx 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь