Пошук

Медики Коблівської ОТГ отримали допомогу від БФ «Карітас Україна»

Дата: 10.06.2020 12:22
Кількість переглядів: 1137

Програма «U-LEAD з Європою» за підтримки Представництва ЄС в Україні та п’яти держав-членів ЄС – Німеччини, Швеції, Данії, Польщі та Естонії в березні 2020 року розпочала співпрацю з Міжнародним благодійним фондом «Карітас Україна» для надання допомоги ОТГ у боротьбі проти коронавірусу COVID-19.

В рамках заходів запобіганню поширенню короновірусу (COVID-19) Коблівська об’єднана територіальна громада Березанського району Миколаївської області за ініціативи «Агенції місцевого розвитку Коблівської ОТГ», яка вже давно співпрацює з Програмою «U-LEAD з Європою» з різних проектів, звернулась за допомогою до Міжнародного благодійного фонду «Карітас Україна» у виділенні захисних та санітарногігієнічних засобів для забезпечення медичних закладів громади.

10 червня 2020 року «Скриньки здоров'я», що містять захисні засоби медичні захисні маски, засоби для дезінфекції рук та поверхонь, окуляри захисні, термометр безконтактний інфрачервоний, оглядові рукавички та респіратори були доставлені до громади та передані сільським головою Паничем Володимиром Михайловичем і представником «Агенції місцевого розвитку Коблівської ОТГ» Федосєєвим Сергієм Миколайовичем медичним працівникам КНП «ЦПМСД «КОБЛЕВЕ» Коблівської сільської ради», щоб вони могли подбати про своє здоров'я та здоров'я жителів нашої Коблівської об’єднаної територіальної громади.

“Здорові громади – це основа сильної України. На отриманих сьогодні нашою громадою від БФ «Карітас Україна» коробках написано - «прямуємо разом». Це є свідченням того, що ми в своїй невеликій ОТГ, як і люди в Києві, Львові та Одесі, також прямуємо разом з нашими європейськими партнерами.

Ми пишаємося тим, що ЄС та «U-LEAD з Європою» підтримали українські громади у селах у боротьбі з коронавірусом”, – сказав у своєму виступі заступник голови «Агенції місцевого розвитку Коблівської ОТГ» Федосєєв Сергій Миколайович. «Ця та подібні ініціативи безумовно дають дуже важливу підтримку Коблівській об’єднаній територіальній громаді в боротьбі з пандемією COVID-19. В отриманому сьогодні наборі міститься найнеобхідніше: тут є маски, респіратори, дезінфектори для рук та поверхонь, захисні костюми тощо.

Ця «Скринька здоров’я» стане вагомою допомогою нашим лікарям та медичним працівникам у боротьбі з наслідками пандемії. Висловлюємо щиру подяку Міжнародному благодійному фонду «Карітас Україна» та Програмі «U-LEAD з Європою» за турботу, чуйне відношення та підтримку. Упевнений, що поєднуючи спільно зусилля, ми зможемо здолати COVID-19. Робимо все для розвитку нашої Коблівської громади, для покращення добробуту та здоров’я її жителів! - зазначив сільський голова Коблівської ОТГ Володимир Панич.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь