Перекриття автодороги М-14. Мирна акція громадян в Коблеве - чому не можна працювати після 23 години?! Мешканці привертають увагу держуправління до ситуації, що склалася.

Дата: 13.07.2020 17:29
Кількість переглядів: 582

Сьогодні, 13.07.2020, та на час підготовки цього матеріалу, проходить мирна акція мешканців (громадяни, працівники, підприємці) Коблівської ОТГ з метою привертання уваги до ситуації, яка склалася навколо режиму роботи кафе, ресторанів (карантинні заходи) - після 23 години ці заклади повинні бути закриті.

UPD.: На 19 годину повідомлено, що губернатор приїхав на зустріч до учасників акції. 

Але чому? Це основне питання, яке цікавить учасників заходу. Чому до 23 години можна працювати, а після ні?! Хіба активністі короновірусу до цієї години не має місця, а після 23-ї години вірус стає активним? Громадяни не бачать логіки. Люди перекрили атодорогу М-14. Люди хотять працювати та заробляти гроші. Люди хотять їсти самі та годувати свої сім`ї.

Фото без опису

Загальна кількість учасників акції - кілька сотень людей.

Мешканці (робітники та підприємці) Коблеве перекрили автодорогу М-14 тимчасово заблокувавши по ній рух транспортних засобів. 20 хвилин рух закрито - учасники акції організовано переходять по пішохідному переходу. 5 хвилин - рух на автдорозі відкритий.

Учасники акції очікували, в першу чергу, представників облдержадміністрації. А конкретно губернатора. Потрібен відкритий діалог по основному питанню - чому до 23 години можна працювати, а після ні. Губернатора не було. На момент подготовки цього матеріалу зв'язку з ним встановлено теж не було. На місце акції прибув представник облдержадміністрації. Наскільки відомо, один із заступників губернатора.

Звичайні робітники, підприємці-работодавці - громадяни намагалися донести до посадової особи основну тему заходу - чому не можна працювати після 23 години?! На акції також були присутні деякі місцеві депутати, які представляли інтереси громади. Також була присутня і поліція.

Наприклад, вчора в курортній зоні Коблеве (після того, як закрилися кафе, ресторани, нічні клуби) після 23 години - було зафіксовано аж 14 масових бійок. Люди не мають можливості відпочивати організовано у вечірній та нічний час.

Втрата можливості працювати та заробляти на життя - для мешканців, для підприємців, для бюджету. Всі чекали сезону. Але держава обмежує людей. Не має можливості людям заробити хоч трохи, щоб прожити. Це дуже актуальне питання, яке необхідно вирішити.

Чому так? Учасники акції незгодні з такими рішеннями державних посадових осіб та державних органів в цілому.

Зараз захід ще триває. Якщо акція не принесе результатів, учасники налаштовані проводити подібні заходи ще і ще, але вже з більшою кількістю присутніх.

Що буде далі, сайт Коблевської ОТГ обов'язково розповість своїм читачам. До того ж, зовсім скоро з'являться публікації інформаційних агенств та веб-сайтів, які були присутні при проведенні акції - громадяни зможуть дізнатися більше про сьогоднішній день в Коблеве. Також чекаємо інформацію від прес-секретаря Коблівської об`єднаної територіальної громади. 

Це був короткий виклад сьогоднішнього мирного заходу в Коблеве. Нижче дивіться фото. На зв`язку..

Фото без опису

Рух по автодорозі було перекрито з рзних сторін для того, щоб транспорт не мав об'їзних шляхів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сергій Сизухін.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь