Програми розвитку малого і середнього підприємництва Миколаївській області на 2020 рік. До відома осіб зацікавлених у відкриті власної справи

Дата: 26.08.2020 10:23
Кількість переглядів: 669

Фото без опису

Регіональний фонд підтримки підприємництва у Миколаївській області планує провести 5 онлайн-заходів «Ефективний кредит».

До відома підприємців та осіб зацікавлених у відкриті власної справи, які проживають на території Коблівської ОТГ.

Конференції в наступні дні:

  • 9 вересня 11:00-14:00
  • 24 вересня 11:00 - 14:00
  • 7 жовтня 11:00-14:00
  • 22 жовтня 11:00-14:00
  • 4 листопада 11:00-14:00

Онлайн формат цього заходу дозволить підприємцям, фізичним особам, що планують відкривати бізнес, керівникам ОТГ, депутатам, у зручний час приєднатися до дискусії, метою якої є підвищення обізнаності жителів області щодо заходів, що Миколаївська обласна державна адміністрація реалізує для підтримки підприємництва у Миколаївський області, щодо банківських кредитних продуктів для бізнесу, тощо.

  • Співорганізаторами онлайн-заходів виступають: районні державні адміністрації, керівництво об‘єднаних територіальних громад, союзи та асоціації підприємців, об‘єднання фермерів.
  • Усі п‘ять заходів будуть проведені з однаковою програмою, але усі спікери будуть різні, вони розкажуть вам багато цікавої та нової інформації.
  • Усі запрошені доповідачі кваліфіковані у різних напрямках, поділяться досвідом як взаємодіяти з банкам та з державою, як працює обласна програма часткового відшкодування відсоткових ставок за кредитами, розкажуть власний досвід взаємодії з програмою підтримки МСБ.

Реєструйтеся на захід за цим посиланням.

До зустрічі!


Коментарі:

Анонім
2020-08-27 16:07:53

Бла бла бла и ничего больше. Никто ничем помогать не собирается. Только ещё больше налогов могут просить. И так уже все просрали, а заработка никакого. Налоги а пандемию никакие не отменили. Собрали по полной программе. О какой помощи может идти речь?

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь