Наказ МОЗ України від 23.12.2019 р. №2646 "Про затвердження показників безпечності харчових продуктів". Інформування виробників та населення
Березанське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що 3 квітня 2020 року набрав чинності наказ Міністерства охорони здоров'я України від 23.12.2019 № 2646 "Про затвердження Показників безпечності харчових продуктів "Максимальні межі (рівні) залишків діючих речових ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження".
Важливим моментом є те, що даний наказ затверджує максимально допустимі рівні залишків діючих речовин ветеринарних препаратів в харчових продуктах тваринного походження.
Також сформульовано власне перелік діючих речовин ветеринарних препаратів, максимально допустимі рівні залишків яких не можуть бути встановлені, та їх класифікація і приведено у відповідність до норм європейського законодавства.
Ознайомтеся детальніше: Наказ "Про затвердження Показників безпечності харчових продуктів "Максимальні межі (рівні) залишків діючих речовин ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження"
За посиланням вище ви також знайдете додаткову інформацію по темі "ПОКАЗНИКИ безпечності харчових продуктів "Максимальні межі (рівні) залишків діючих речовин ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження" (таблиця).
Підстава публікації
Коментарі:
Ваш коментар може бути першим :)