Наказ МОЗ України від 23.12.2019 р. №2646 "Про затвердження показників безпечності харчових продуктів". Інформування виробників та населення

Дата: 28.08.2020 19:46
Кількість переглядів: 1778

Березанське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області повідомляє, що 3 квітня 2020 року набрав чинності наказ Міністерства охорони здоров'я України від 23.12.2019 № 2646 "Про затвердження Показників безпечності харчових продуктів "Максимальні межі (рівні) залишків діючих речових ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження".

Фото без опису

Важливим моментом є те, що даний  наказ затверджує максимально допустимі рівні залишків діючих речовин ветеринарних препаратів в харчових продуктах тваринного походження.

Також сформульовано власне перелік діючих речовин ветеринарних препаратів, максимально допустимі рівні залишків яких не можуть бути встановлені, та їх класифікація і приведено у відповідність до норм європейського законодавства.

Ознайомтеся детальніше: Наказ "Про затвердження Показників безпечності харчових продуктів "Максимальні межі (рівні) залишків діючих речовин ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження"

За посиланням вище ви також знайдете додаткову інформацію по темі "ПОКАЗНИКИ безпечності харчових продуктів "Максимальні межі (рівні) залишків діючих речовин ветеринарних препаратів у харчових продуктах тваринного походження" (таблиця).

Підстава публікації

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь