Начання по публічних закупівлях 12-13 листопада у Львові

Дата: 05.11.2020 13:43
Кількість переглядів: 415

Фото без опису

Шановні замовники торгів! Незабаром початок нового закупівельного сезону. Запрошуємо Вас пройти навчання по публічних закупівлях, щоб завершити старий  і розпочати новий  рік з впевненістю і без помилок.

Досвідчені тренери допоможуть Вам розібратися з усіма складними нюансами планування та проведення процедур закупівель на семінарі-тренінгу "Публічні закупівлі без ризику. Все, що треба знати успішному закупівельнику".

Чекаємо Вас 12-13 листопада 2020 року о 09:30 за адресою: м. Львів, пл. Міцкевича, 1 (центр міста) конференц-зал готелю «Жорж». Для гостей з інших міст бронюємо готельні номери, виходячи із їх побажань. Програма курсу передбачає детальний розгляд усіх теоретичних та практичних питань щодо здійснення процедур закупівель з акцентом на практику органу оскарження та нововведення закупівельного законодавства.

Вартість навчання

Вартість навчання для одного учасника складає 2000,00 грн. без ПДВ.

У випадку участі від одного замовника 2-х учасників надається 5% знижка, 3-х і більше учасників – надається 10% знижка. Усі надані знижки сумуються! Попередня реєстрація обов'язкова!

У вартість входять:

  • дводенне навчання;
  • подальші індивідуальні консультації для слухачів;
  • кава-перерви;
  • смачні комплексні обіди;
  • посібник «Закупівлі ProZorro»;
  • сертифікат про проходження навчання.

Подати зявку на навчання

Навчання проводиться сертифікованими тренерами - досвідченими фахівцями з державних закупівель, які мають великий практичний досвід у цій сфері. Досвід та знання тренерів та застосування унікальних методик є запорукою ефективного навчання.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь