Пошук

Інформаційне повідомлення системи RASFF

Дата: 07.12.2020 14:19
Кількість переглядів: 400

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Миколаївській області отримано лист Держпродспоживслужби від 03.12.2020 № 11.1.3-5/2/18548 «Щодо повідомлення RASFF № 2020.5206 fup 5».

Відповідно до повідомлення виявлено несанкціоновану речовину – оксид етилену (?0,4 mg/kg – ppm) у насінні кунжуту, що експортувалось з Індії (виробник: Barea srl, Quinto di Treviso, партія № 042), з якого виготовлено хлібні палички, що експортувались з Італії (виробник: Grissitalia srl, Alessandria)до інших країн-членів ЄС та до України (отримувач: ТОВ «Модерн Трейд, вул. Болгарська, 1, м. Одеса, 65007).

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» (далі - Закон) оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи.

Додаткова інформація:

У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати  Березанське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Новосельська, 50, смт. Березанка,  57401, т/факс 2-13-98 e-mail: berezanka_dpss@dpssmk.gov.ua.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь