Вітаємо з почесним ІІІ місце у ХІХ обласних Спортивних іграх серед учнів закладів загальної середньої освіти ОТГ Миколаївської області

Дата: 09.12.2020 16:27
Кількість переглядів: 543

Фото без описуПротягом 2019/2020 навчального року заклади загальної середньої освіти Коблівської сільської ради, за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Коблівської сільської ради, брали участь в ХІХ обласних Спортивних іграх серед учнів закладів загальної середньої освіти, проведені Миколаївським обласним відділенням (філією) Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

У Спортивних іграх взяли участь збірні команд чотирьох ЗЗСО Коблівської сільської ради, які змагались в таких видах як легка атлетика, настільний теніс та шахи.

Залік Спортивних ігор проходив окремо по групах. До складу ІІ групи, окрім Коблівської ОТГ увійшли команди Галицинівської, Березанської, Благодатненської, Шевченківської та Куцурубської ОТГ.

Тож, за результатами підсумків ХІХ обласних Спортивних ігор серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2019-2020 навчальному році команда здобувачів освіти Коблівської об’єднаної територіальної громади посіла почесне ІІІ місце.

09 грудня відбулося нагородження переможців та призерів Миколаївським обласним відділенням (філією) Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України і представники Коблівської ОТГ отримали диплом  та кубок.

Вітаємо збірну команду легкоатлетів, гравців у настільний теніс і шахи, їх тренерів зі здобутками!!! Бажаємо наснаги та наступних звершень!!!

 

                                                                              Відділ освіти, молоді та спорту Коблівської сільської ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь