Окреслено основні напрямки співпраці між Березанським районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» та Радою ветеранів

Дата: 14.12.2020 15:59
Кількість переглядів: 599

Фото без опису14 грудня 2020 року на базі Березанського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області відбулася робоча зустріч з головою Ради ветеранів Зініним Михайлом Олексійовичем та начальником Березанського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області Ходаном Ігорем.

Приємно зазначити, що пан Михайло не є сторонньою особою у сфері пробації. Він вже  понад як  три роки є волонтером пробації, а тому постійно переймається проблемами засуджених та їх психологічним станом.  

Під час зустрічі було обговорено основні напрямки співпраці щодо ветеранів, учасників АТО/ООС, які опинилися в конфлікті із законом та перебувають на обліках районного сектору з питань пробації.

В ході діалогу начальник районного сектору з питань пробації Ігор Ходан  зазначив про необхідність розробки конструктивних підходів та впровадження механізмів основних напрямів співпраці між Радою ветеранів та Березанським районним сектором філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області в напрямку покращення соціально-виховної та психологічної роботи для засуджених ветеранів війни  та учасників АТО/ООС.

Відповідно до Положення «Про Міністерство у справах ветеранів» затвердженого постановою КМУ за №1175 від 27.12.2018 року, та спільного наказу між Міністерством у справах ветеранів України та Департаментом з питань виконання кримінальних покарань від 26.06.2020 № 1499/71/129 «Про утворення спільної робочої групи з розробки пропозицій щодо покращення соціально-виховної та психологічної роботи для ветеранів війни, які перебувають в установах виконання покарань та слідчих ізоляторах Державної кримінально-виконавчої служби України», було вирішено:

  1. всебічно сприяти соціальному захисту засуджених ветеранів та учасників АТО/ООС, зокрема забезпечення психологічної реабілітації, соціальної та професійної адаптації, а також працевлаштування;
  2. надання матеріальної допомоги у вигляді продуктових наборів для даної категорії осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Наприкінці заходу також було досягнуто спільних домовленостей щодо організації та проведення заходів підтримки і надання допомоги засудженим ветеранам війни та учасникам АТО/ООС, впровадження перспективних напрямків діяльності задля забезпечення безпеки суспільства.

Березанський районний сектор філії 
Державної установи «Центр пробації» 
в Миколаївській області.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь