Привітання голови Коблівської ОТГ З НОВИМ РОКОМ та РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Дата: 30.12.2020 16:37
Кількість переглядів: 998

Фото без опису

 

Шановні жителі Коблівської громади! Цей Рік був непростий, можливо, самий складний з часу створення Коблівської ОТГ. Це був рік досягнень та викликів, розчарувань і нових надій.

Незважаючи на всі труднощі органи місцевого самоврядування, завдячуючи, насамперед, Вашій підтримці долали проблеми, розробляли нові соціально-значущі проекти для нашої громади.

Наша Громада - це велика родина, життя якої ґрунтується на базових людських цінностях - любові, доброти, справедливості, мирі і злагоді. А в сім'ї, як відомо, всяке буває. Бувають і непорозуміння і сварки. Але зазвичай у новорічну ніч всі члени сім'ї збираються разом, залишаючи в минулому всі непорозуміння, і планують своє спільне майбутнє.

Вірю в те, що у нас достатньо мудрості і досвіду, любові і доброти, щоб залишити в минулому недовіру і конфлікти, і йти далі по шляху діалогу і розуміння.

Сьогодні, хочу ще раз звернутися до кожного з вас: ми одна сім'я - Громада. І від кожного з нас залежить її подальша доля. Давайте будемо пам'ятати про це.

Шановні жителі нашої громади!

Від усього серця вітаю вас та ваші родини з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим!

Вірю в те, що 2021 рік стане для нас роком єдності, розвитку і успіху. Від усієї душі бажаю вам міцного здоров'я, удачі у всіх ваших добрих справах і починаннях, справжньої любові та взаємоповаги, простого людського щастя. Вірю в наш спільний успіх. З Новим 2021 роком!

Голова Коблівської ОТГ Володимир Панич.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь