Пошук

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта Коблівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області

Дата: 13.01.2021 15:08
Кількість переглядів: 513

Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів, Коблівська сільська рада оприлюднює проект рішення «Про затвердження проекту Комплексної програми захисту прав дітей Коблівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області «Дитинство»» на 2021-2023 роки.

   З повним текстом проекту регуляторного акта та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно ( з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 13.00, крім вихідних) у виконкомі Коблівської сільської ради, на дошці оголошень Коблівської сільської ради за адресою с.Коблеве, вул. Одеська, 4, а також на сайті Коблівської сільської ради.

   Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до проекту рішення Коблівської сільської ради прийматимуться протягом одного місяця з дати опублікування.

 Зміст проекту: 

Проект  рішення Коблівської сільської ради «Про затвердження проекту Комплексної програми захисту прав дітей Коблівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області «Дитинство»» на 2021-2023 роки .

Адреса розробника: 

Коблівська сільська рада, вул. Одеська, 4, с. Коблеве Миколаївської області, тел.(05153)9-76-62;  www. koblevosoc2017@ukr.net

Спосіб оприлюднення: 

   Проект регуляторного акту з відповідним аналізом регуляторного впливу  щодо захисту прав дітей Коблівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області.

 Відповідно до вищевказаного проекту рішення можна ознайомитись на інформаційному стенді в приміщенні сільської ради та на офіційному сайті Коблівської сільської ради (www. koblevosoc2017@ukr.net)

 Строк приймання зауважень та пропозицій:

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду протягом місяця з моменту оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

 Спосіб надання зауважень та пропозицій:

Письмово.

Перелік документів для ознайомлення:

1.Проект рішення Коблівської сільської ради «Про затвердження проекту Комплексної програми захисту прав дітей Коблівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області «Дитинство»» на 2021-2023 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь