Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта Коблівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області

Дата: 13.01.2021 15:08
Кількість переглядів: 571

Відповідно до ЗУ «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів, Коблівська сільська рада оприлюднює проект рішення «Про затвердження проекту Комплексної програми захисту прав дітей Коблівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області «Дитинство»» на 2021-2023 роки.

   З повним текстом проекту регуляторного акта та аналізом його регуляторного впливу можна ознайомитися щоденно ( з 8.00 до 17.00, перерва з 12.00 до 13.00, крім вихідних) у виконкомі Коблівської сільської ради, на дошці оголошень Коблівської сільської ради за адресою с.Коблеве, вул. Одеська, 4, а також на сайті Коблівської сільської ради.

   Пропозиції та зауваження у письмовій формі від фізичних та юридичних осіб до проекту рішення Коблівської сільської ради прийматимуться протягом одного місяця з дати опублікування.

 Зміст проекту: 

Проект  рішення Коблівської сільської ради «Про затвердження проекту Комплексної програми захисту прав дітей Коблівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області «Дитинство»» на 2021-2023 роки .

Адреса розробника: 

Коблівська сільська рада, вул. Одеська, 4, с. Коблеве Миколаївської області, тел.(05153)9-76-62;  www. koblevosoc2017@ukr.net

Спосіб оприлюднення: 

   Проект регуляторного акту з відповідним аналізом регуляторного впливу  щодо захисту прав дітей Коблівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області.

 Відповідно до вищевказаного проекту рішення можна ознайомитись на інформаційному стенді в приміщенні сільської ради та на офіційному сайті Коблівської сільської ради (www. koblevosoc2017@ukr.net)

 Строк приймання зауважень та пропозицій:

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до розгляду протягом місяця з моменту оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

 Спосіб надання зауважень та пропозицій:

Письмово.

Перелік документів для ознайомлення:

1.Проект рішення Коблівської сільської ради «Про затвердження проекту Комплексної програми захисту прав дітей Коблівської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області «Дитинство»» на 2021-2023 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь