Пошук

Затверджено графік роботи консультаційного пункту громадян держаної установи "Сектор пробації" на 2021 рік

Дата: 16.01.2021 19:35
Кількість переглядів: 675

14 січня 2021 року на базі Березанського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області було проведено зустріч з начальником відділу «Березанське бюро правової допомоги» Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмилою Бенедюк.

Фото без опису

Начальник районного сектору Ходан Ігор зазначив, що проведення спільних заходів з «Березанське бюро правової допомоги», спрямованих на підвищення рівня правової обізнаності клієнтів пробації, а також розповсюдження інформаційних матеріалів про права та соціальні гарантії осіб, позитивно вплинули на рецидивну злочинність в Березанському районі.

Також, протягом 2020 року, клієнти пробації мали можливість одержати безкоштовні консультації у сфері кримінального права, цивільно-правових та земельних відносин. Під час зустрічі, спільно з начальником відділу «Березанського бюро правової допомоги» Миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги пані Людмилою, задля забезпечення клієнтів пробації послугами у сфері права, було розроблено алгоритм подальших дій щодо розвя`язання найпоширеніших проблем та потреб осіб, засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі.

З метою подальшої злагодженої роботи дистанційного пункту доступу до вторинної правової допомоги та підвищення рівня правової свідомості клієнтів пробації, було розроблено та затверджено графік спільного прийому громадян на 2021 рік.

Фото без опису

Березанський районний секторі філії
Державної установи «Центр пробації»
в Миколаївській області


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь