Пошук

ПРОТОКОЛ № 2 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки i надзвичайних ситуацій при Березанській райдержадміністрації

Дата: 28.01.2021 12:26
Кількість переглядів: 605

Фото без опису

     ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про проведення заходів на території району щодо запобігання виникнення надзвичайної ситуації, пов’язаної із загибеллю людей, яка виникла 21 січня 2021 року по вул. Нижній Гиївській, 150, у м. Харкові, відповідно до протоколу №9 засідання Кабінету Міністрів України від 21 січня 2021 року.  (Мезенко Д.А.).

Заслухавши та обговоривши інформацію з цього питання,

КОМІСІЯ ВИРІШИЛА:

1. Інформацію взяти до відома.

2. Головному спеціалісту вiддiлу з питань оборонної роботи цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Березанської районної державної адміністрації Дегтярьовій Т.В. 
2.1. Створити району робочу групу із залученням т.в.о.начальника відділення поліції №8 Миколаївського районного управління поліції ГУ національної поліції в Миколаївській області, начальника Березанського мiжрайонного управління, головного управлiння Держпродспоживслужби в Миколаївській області, начальника 8 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Миколаївській області, начальника управління та соціального захисту населення Березанської районної державної адміністрації, першого заступника селищного голови Березанської селищної ради, першого заступника сільського голови Коблівської сільської ради, для виявлення та встановлення фактів надання з порушенням вимог законодавства послуг з проживання та/або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику, на території Березанського району. (Додаток додається).

2.2. Копію протоколу №2 від 26.01.2021 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки i надзвичайних ситуацій при Березанській райдержадміністрації щодо утворення зазначеної робочої групи надати до управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації, відділення поліції №8 Миколаївського районного управління поліції ГУ національної поліції в Миколаївській області, Березанському мiжрайонному управлінню, головного управлiння Держпродспоживслужби в Миколаївській області, 8 ДПРЧ ГУ ДСНС України у Миколаївській області, управлінню та соціального захисту населення Березанської районної державної адміністрації, Березанській селищній раді, Коблівській сільській раді.

                                                                                   Строк: негайно.

3. Голові, заступнику та членам робочої групи:
3.1. Вжити заходів щодо виявлення та встановлення на території Березанського району об’єктів, які надають послуги  (у тому числі нелегально) з проживання та/або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю, нарко та алкогольно залежних осіб та інших громадян групи ризику.
                                                                              Строк: до 15.00. 28 січня 2021року.  

4.Рекомендувати т.в.о. начальника відділення поліції №8 Миколаївського районного управління поліції ГУ національної поліції в Миколаївській області капітану Карпову О.О. провести заходи щодо виявлення та встановлення фактів надання з порушенням вимог законодавства послуг з проживання та/або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику.

                                                                          Строк: на час проведення заходів.

5. Рекомендувати начальнику  8 ДПРЧ ГУ ДСНС України   у Миколаївській області  капітану Бойко В.М. провести позапланові заходи стосовно здійснення державного нагляду (контролю) у сфері техногенної та пожежної безпеки в готелях, пансіонатах, хостелах, закладах освіти інтернатного типу (дитячих будинках і загальноосвітніх школах-інтернатах), будинках розміщення людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику.

                                                                      Строк: на час проведення заходів.

6. Інформацію щодо проведених заходів надати до вiддiлу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Березанської районної     державної адміністрації в паперовому виглядi та на електронну адресу: berezanka@mk.gov.ua

                                                                        Строк: до 20 лютого 2021 року.

7. Контроль за виконанням рiшення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки i надзвичайних ситуацій при Березанській райдержадміністрації щодо розглянутого питання покласти на вiддiл з питань оборонної роботи цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Березанської районної державної адміністрації (Дегтярьова Т.В.).

Голова райдержадміністрації - голова комiсiї: Денис МЕЗЕНКО       


Вiдповiдальний секретар комiciї: Тетяна ДЕГТЯРЬОВА                                            

 

Додаток

ЗАТВЕДЖЕНО рішенням комісії з питань техногенно-екологічної безпеки i надзвичайних ситуацій при Березанській райдержадміністрації від 26 січня 2021 року протокол №2

Склад робочої  групи
для виявлення та встановлення фактів надання з порушенням вимог законодавства послуг з проживання та/або утримання людей похилого віку, осіб з інвалідністю та інших громадян групи ризику, на території Березанського району.

Голова робочої групи: 

Заступник голови   
райдержадміністрації Володимир ПОГАДАЄВ 

Заступник робочої групи:

Начальник 8 ДПРЧ 
ГУ ДСНС  України 
у Миколаївській області 
капітан (за узгодженням) Володимир БОЙКО
 
Члени робочої групи:

Т.в.о.начальника відділення  
поліції №8 Миколаївського  
районного управління поліції 
ГУ національної поліції в
Миколаївській області 
капітан поліції (за узгодженням) Олексій КАРПОВ

Начальник управління  
та соціального захисту
населення райдержадміністрації Лариса ШЕКА

Начальник Березанського
мiжрайонного управління,  
головного управлiння 
Держпродспоживслужби 
в Миколаївській області 
(за узгодженням) Любов ГАЛУШКО

Перший заступник селищного             
голови Березанської селищної
ради (за узгодженням) Ірина КОМПАНІЄНКО           

Перший заступник сільського             
голови Коблівської сільської
ради (за узгодженням) Володимир КОЦ        

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь