Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ RASFF. Оксид етилену (насіння кунжуту, енергетичні батончики)

Дата: 18.02.2021 09:37
Кількість переглядів: 353

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Миколаївській області отримано лист Держпродспоживслужби від 12.02.21 № 11.1.3-26/3122 «Щодо повідомлення RASFF № 2020.4713 – fup 2.

Відповідно до повідомлення, виявлено несанкціоновану речовину – оксид етилену (>5 mg/kgppm) у насінні кунжуту, що експортувалось з Індії (експортер: Talakshi Lalji & Co, Mumbai) через Нідерланди (імпортер: H.ChSchobbers B.V., Venlo), де було використане при виготовленні енергетичних батончиків (виробник: The Bar Factory BV, Duiven; оптовик: Adventure Food BV, Utrecht) та експортовано до України (отримувач: The Climb Company, вул. Січових Стрільців, 8 а, м. Дніпро, 49000).

Направляється в порядку інформування та вжиття відповідних заходів, передбачених законами України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати  Березанське міжрайонне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Новосельська, 50, смт. Березанка,  57401, т/факс 2-13-98 e-mail: berezanka_dpss@dpssmk.gov.ua

Rapid Alert System for Food and Feed (eng) - Система швидкого оповіщення про харчові продукти і корми (укр.).


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь