Оголошення конкурсу серед претендентів на першочергове зарахування до закладів вищої (фахової передвищої) медичної освіти за державним (регіональним) замовленням у 2021 році

Дата: 15.03.2021 10:06
Кількість переглядів: 600

Управління охорони здоров’я Миколаївської облдержадміністрації повідомляє, що розпорядженням голови облдержадміністрації від 01 березня 2021 року № 104-р «Про оголошення конкурсу на першочергове зарахування до закладів вищої (фахової передвищої) медичної освіти за державним (регіональним) замовленням у 2021 році», оголошено конкурс серед претендентів на першочергове зарахування до закладів вищої медичної освіти за державним (регіональним) замовленням у 2021 році.

На офіційному сайті управління охорони здоров’я облдержадміністрації 04 березня 2021 року оприлюднено наступну інформацію:

  • оголошення про проведення конкурсу; 
  • Порядок проведення конкурсу, затверджений постановою  Кабінету Міністрів України від 30 травня 2018 року № 417 «Деякі питання реалізації права осіб на першочергове зарахування до закладів вищої медичної і педагогічної освіти за державним (регіональним) замовленням»;
  • прогнозована потреба  у фахівцях з вищою (фаховою передвищою) освітою медичних (фармацевтичних) спеціальностей у сільській місцевості або селищі міського типу, на яку оголошується конкурс на укладання угоди про  відпрацювання не менше трьох років у сільській місцевості або селищі міського типу з особою, яка претендує на вступ до закладів вищої медичної освіти у 2021 році.

Інформація розміщена за посиланням.

Управління охорони здоров’я просить сприяти  залученню сільської молоді до участі у конкурсі серед претендентів на першочергове зарахування до закладів вищої медичної освіти за державним (регіональним) замовленням у 2021 році.  

Водночас, пропонуємо  сільським та селищним радам, які не встигли до 01 березня 2021 року прийняти рішення щодо взяття на себе зобов’язань стосовно забезпечення фахівця з вищою освітою на строк не менше ніж три роки безоплатним  користуванням житлом з опаленням і освітленням у межах встановлених норм, у разі прийняття цих рішень поінформувати управління охорони здоров’я Миколаївської облдержадміністрації з метою можливого формування додаткової потреби та проведення додаткового конкурсу.


Начальник  управління                                          Павло ГЕОРГІЄВ

Віта Тюлюкіна 37 05 36        

Фото без опису


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь