Пошук

RASFF повідомлення щодо несанкціонованої речовини оксид етилену у насінні лущеного кунжуту з Індії, що використовувався у хлібобулочних виробах з Румунії

Дата: 25.03.2021 10:04
Кількість переглядів: 423

Головне управління держпродспоживлсужби в Миколаївській области, Березанське управління держпродспоживлсужби в Миколаївській области інформують.

Головним управлінням Держпродспоживслужби в Миколаївській області отримано лист Держпродспоживслужби від 18.03.2021 № 11.1.3-26/6327 щодо повідомлення RASFF від 17 березня 2021 року № 2021.1363-fup 2 стосовно виявлення несанкціонованої речовини оксид етилену (>5 mg/kg – ppm) у насінні лущеного кунжуту, що експортувалось з Індії (експортер: SRSS Agro Pvt. Ltd, Dehli) до Румунії, де використовувалось  при виготовленні хлібобулочних виробів (імпортер: Net Distribution S.R.L., Pantelimon, Ilfov; виробник: SC La Lorrain SRL, Campia-Turzii; зберігання: SC Macromex SRL, Campia-Turzii) та надіслано до України (отримувач: ТОВ Метро Кеш Енд Кері Україна», пр. Петра Григоренка, 43, м. Київ, 02140; місце відвантаження продукції: с. Квітневе, Броварський р-н., Київська обл. та вул. Київська, 3К а, с. Колонщина, Макарівський р-н., Київська бл.).

Направляється в порядку інформування та вжиття відповідних заходів, передбачених законами України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати  Березанське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Новосельська, 50, смт. Березанка,  57401, т/факс 2-13-98 e-mail: berezanka_dpss@dpssmk.gov.ua.

Завантажити RASFF повідомлення архівом + додатки

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь