Пошук

Cпільне засідання постійних комісій Коблівської сільської ради та презентації енергетичної компанії ДТЕК

Дата: 06.04.2021 17:15
Кількість переглядів: 2078

Фото без опису

Сьогодні, 6 квітня, у Коблівській сільській раді відбулося спільне засідання постійних комісій сільської ради з обговорення проєкту  порядку денного чергової V сесії 8 скликання, що планується на  09.04.2021 року.

Фото без опису

У рамках засідання постійних комісій було ознайомлено депутатів сільської ради з двома презентаціями енергетичної компанії ДТЕК з питань взаємодії з регіонами присутності бізнесу, проєктів у вітровій та сонячній генерації, біорізноманіття, екологічні показники відновлюваної енергетики. 

Приватна енергетична компанія ДТЕК планує розпочати реалізацію проекта будівництва Тилігульської вітрової електростанції на території Коблівської ОТГ в межах населених пунктів Анатолівка та Новофедорівка.

Даний проєкт та співпраця з інвестором започаткована Березанською районною державною адміністрацією. До реалізації приступають вже у співпраці з двома громадами, що утворилися в межах колишнього району - Березанської та Коблівської.

Фото без опису

В процесі засідання комісій були обговорені 46 проєктів рішень, що запропоновані до розгляду пленарного засідання V сесії сільської ради 8 скликання. 

Всі питання проєкту порядку денного виносяться на розгляд сесіїйного засідання.

Комісія з питань земельних ресурсів продовжує працювати з матеріалами, що надані компанією ДТЕК, про включення їх до проєкту порядку денного буде вирішено в залежності від отриманих відповідей на запитання комісії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь