Щиро вітаємо працівників культури та майстрів народного мисцетства!!!

Дата: 09.11.2021 10:24
Кількість переглядів: 894

Фото без опису

Шановні, майстри народного мистецтва та всі працівники галузі культури! Вітаємо Вас усіх з цим чудовим днем пошани вашого таланту від Бога, бо пронести цю любов через усе життя можливо тільки тоді коли ти з цим народився, хоч і проявив себе в будь який час свого життя або не проявив його ніколи, але весь час тихенько твориш собі вдома...

Це дивне відчуття коли творить душа. Бажаємо зберегти їїназавжди, а вона, ваша душа, нехай черпає наснагу у вашій любові до життя, до вічного, сповнюється силою нашої прекрасної землі та природи!

Бажаємо вам усім розкрити свої таланти для людей, бо цей взаємозв'язок має бути нерозривним, так як наповнює вірою у себе і свої можливості, продовжує рід і народи, зберігає ті неоціненні скарби для майбутніх поколінь і часточка Вашого великого серця залишається у тій душі, що того потребує.

Щиро діліться своїми знаннями з дітками, нехай їхні світлі душі примножують це багатство, розмаїття можливостей поколінь...

Всім працівникам культури - збережіть творчий вогонь на весь життєвий шлях, щоб не опускалися руки від звичайних побутових проблем, щоб вам вдалося як найбільше розкрити талановитих людей, охопити їх своєю любов'ю та повагою, надати можливості для творчості, посприяти, підштовхнути у розвитку, знайти спільну мову з кожним хто має цей талант, але ще не готовий про нього говорити, зберегти кожного хто вже є, не розгубити їх через розмаїття особистостей та характерів.

Віри вам всім у себе, всіляких перемог, здобутків, творчого розквіту, взаємопорозуміння, здоров'я та великого натхнення, глядачів та оплесків!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь