Планове заняття з питань цивільного захисту та пожежної безпеки з посадовими особами Коблівської сільської ради та керівниками комунальних закладів громади

Дата: 25.05.2021 14:40
Кількість переглядів: 2028

Планове заняття з питань цивільного захисту та пожежної безпеки з посадовими особами Коблівської сільської ради та керівниками комунальних закладів Коблівської громади від навчального методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області.

Фото без опису

Сьогодні та завтра, 25-26 травня, у Коблівській сільській раді проводяться планові заняття з питань цивільного захисту та пожежної безпеки з посадовими особами Коблівської сільської ради та керівниками комунальних закладів Коблівської громади.

Заняття з посадовими особами та керівниками комунальних закладів проводить навчальний методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області під керівництвом начальника методкабінета Гомелько Сергія Володимировича.

Два дні навчань у Коблеве

Сьогодні навчальний центр працює з посадовими особами Коблівської сільської ради та керівниками комунальних закладів громади, а вже завтра заняття будуть проводитися з керівниками суб’єктів господарювання з/відпочинку Коблеве.

Сьогодні були присутні представники (старости) всіх суб’єктів (населених пунктів) Коблівської територіальної громади та керівники комунальних закладів.

Фото без опису

У середу, 26 травня, інформаційно-роз'яснювальна робота з питань цивільного захисту та цивільної безпеки буде проводитись з рятівниками (рятівниками-пловцами) з/відпочинку Коблеве для відкриття безпечного літньо-оздоровчого сезону 2021.

Фото без опису

Після проведення заходу (навчань), посадовим особам та рятівникам-пловцам будуть видані відповідні посвідчення про функціональне навчання у сфері цивільного захисту та посвідчення про функціональне навчання у сфері пожежної безпеки.

Фото без опису

Вагома складова частина занять, це інформаційна презентація по темі цивільного захисту та пожежної безпеки населення. Нижче до вашої уваги декілька слайдів.

Інформаційні слайди

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Коблівська сільська рада разом із Навчальним-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області і надалі планують активну співпрацю з приводу інформування як посадових осіб і суб’єктів господарювання, так і мешканців Коблівської громади. Слідкуємо за подіями.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь