Лічильник переглядів сторінок відтепер оновлюється раз на добу

Дата: 23.06.2021 00:47
Кількість переглядів: 284

Доброго! Шановні відвідувачі офіційного веб-сайту Коблівської територіальної громади, які слідкують за кількістю переглядів публікацій (лічильник переглядів) - ця інформація саме для Вас.

Відтепер (від декілька днів потому), лічильник переглядів сторінок (публікацій) на веб-сайті оновлюється не одразу, як було раніше, а раз на добу.

У чьому справа? 

Сайт має непогану статистику переглядів та відвідувань користувачів. Тобто, сайтом активно користуються. І це добре. З метою прискорення роботи сайту (зняття нагрузки на сервер) було використано кеш-технологію.

«Вебкеш» (або «кеш HTTP») — інформаційна технологія для тимчасового зберігання (кешування) вебдокументів і зображень задля зменшення серверних затримок (зменшення нагрузки).

Система вебкешу зберігає копії документів, що проходять через неї; подальші запити можуть бути виконані з кешу за певних умов.

Іншими словами щодо лічильника..

Інформація про кількість переглядів сторінки зберігається у той частині серверу, яка оновлює ці дані саме на сайті раз у добу. 

Тобто, майте це на увазі, якщо дивитесь кількість переглядів певних публікацій - оновлення лічільника онлайн (саме зараз), як було раніше, відтепер немає. Оновлення лічильника - раз на добу.

Можливо ми знайдемо інший засіб прискорення роботи сайту без його негативного відображення на певних напрямках корисного функціоналу. Постараємося це зробити як можно швидше.

Знаємо, що певна частина користувачів сайту слідкують за показниками лічильників переглядів публікацій. Це нормально. А чому ні?! Так, це добре. Рішення вже шукаємо.

Вдячність за розуміння ситуації.

Вже також робимо доступною загальну статистику відвідувань сайту Коблівської громади і кожен з Вас буде мати змогу ії переглядати у реальному часі. Працюємо..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь