Айдентика до свята 30-річчя Незалежності України. Відкритий доступ

Дата: 10.07.2021 08:32
Кількість переглядів: 962

Миколаївський обласний центр народної творчості. Рекомендації щодо святкування 30-ти річчя Незалежності України. Міністерство культури та інформаційної політики презентує айдентику до святкування 30-ї річниці Незалежності України.

Айдентика (Корпоративна ідентичність ) - це сукупність елементів і матеріалів, які створюють певний образ в очах споживачів. Корпоративна ідентичність працює на впізнаваність і запам'ятовуваність бренду, і створює перше враження про нього.

Символіка Миколаївщини

До 30-ї річниці незалежності України за координації Міністерства культури та інформаційної політики України затверджена концепція єдиної візуальної символіки свята. В її основу покладена ідея бачення Незалежності як мрії, яку прагнули багато поколінь українців.

За основу було узято калейдоскопічні квіткові орнаменти. «Квітка – образ, що розкриває ідею держави. «Ти у мене єдина» – основний лейтмотив всього проєкту. Це слоган, який є певним універсальним зверненням до країни, квітки, Незалежності, нації» — йдеться у повідомленні.

Фото без опису

Миколаївська область, як і кожна область України, отримала свою унікальну квітку-логотип з пелюстками білого, жовтого та синього кольорів, що втілюють багатства області: пшеничні поля, морські та річкові простори, наче на прапорі Миколаївщини. На білих пелюстках квітки – золота архієрейська митра на схрещених золотих посохах – символ духовного покровителя краю – святого Миколая-Чудотворця.

Під час відзначення 30-ї річниці Незалежності України можна використовувати й квіти – символи сфер діяльності, як то: медицина, будівництво, наука, цифрові технології, виробництво.

Додатково передбачена спрощена форма логотипа для використання на маленьких форматах, а також для друкованих або вишитих логотипів. Усі охочі можуть використовувати ці інформаційні продукти безоплатно, без додаткових погоджень та дозволів.

Інформаційні продукти, що містять описи, дизайн-макети, експозиційні макети, логотипи, графічно-шрифтові частини зображень, зображення візуальної системи, використання логотипів можна знайти за посиланням: fex.net/uk/s/5r3lnsz Завантажуйте!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь