Фото: пляжний відпочинок Коблеве

Дата: 03.08.2021 11:36
Кількість переглядів: 873

Нижче, до Вашої уваги сайт Коблівської громади зібрав декілька фото літнього пляжного відпочинку Коблеве.

Фото без опису

До кінця літнього оздоровчого сезону ми готуємо фотогалерею під назвою "Коблеве. Літо 2021". Та маємо бажання зробити традицію на офіційному сайті громади - кожний сезон готувати фотогалерею, щоб можно було візуально легко відстежувати позитивні та негативні зміни на узбережжі Коблівської громади. Що стало добре, а що не дуже.

Такі фотогалереї ми задумали робити для всіх територій відпочинку Коблівської громади.

Цього, 2021 року, ми починаємо з Коблеве, Морське, Рибаківка, Лугове.

Бажаєте стати учасником цієї корисної та творчої справи?

Будь ласка, пишіть на пошту Коблівської сільської ради koblevorada@ukr.net з позначкою у темі листа "Фотогалерея 2021" - надсилайте фото Вашої місцевості або станьте безпосереднім учасником фотозьомки (напишіть про Ваше бажання стати учасником фотосесій і ми обов'язково долучимо Вас до цього творчого та соціально-корисного проєкту).

Також Ви можете подзвоніть адміністратору офіційного сайту Коблівської громади за номером телефону 063 613 61 91 (Сергій Сизухін) та висловити своє бажання стати учасником фотосесії рекреаційних територій нашої громади.

Все дуже просто!

Нижче для Вас ми зібрали такі фото.. Коблеве.

Це певна частнина пляжу узбережжя території відпочинку. Нагадаємо, що довжина узбережжя курорту Коблеве складає не меньш за 4 кілометри. 

Дізнатися більше про Курорт "Коблево" можно за цим посиланням: Коблево - відпочинок на морі.

Публікацію зроблено з використанням інформ-матеріалів веб-сайту Коблево для Тебя. Партнер-проєкт Офіційного сайту Коблівської громади.

Контент на цьому сайті доступний за ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International License, якщо не зазначено інше. Працюємо у правовому полі.

Фото без описуМама пляж коблевоФото без описуПляж море набережная КоблевоФото без описуФото без описуФото без описуМоре отдых украинаФото без описуФото без описуМоре качели Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуМоре пляж отдыхФото без описуФото без описуФото без описуНабережнаяПляж море набережная КоблевоПляж море набережная КоблевоФото без описуПарашют коблевоФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь