Розроблення та впровадження системи НАССР в закладах громадського харчування

Дата: 03.08.2021 16:10
Кількість переглядів: 576

Усі оператори ринку харчових продуктів повинні розробити та впровадити процедури, засновані на принципах HACCP.

Березанське управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує.

Фото без опису

Важлива інформація

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь