Пошук

DinoPark - захоплююча подорож у часі

Дата: 14.08.2021 22:55
Кількість переглядів: 1032

Ми побували у ДіноПарку на території відпочинку Коблеве. Організатори цієї локації зробили все для того, щоб і діти, і дорослі відчули різницю від "сьогодні" до часу, коли на нашій планеті жили справжні гіганти Діно, тобто дінозаври.

Але не треба важати, що всі вони були жорстокими хижаками. Ні, серед них були і травоядні, котрі навіть і думки не мали про те, щоб когось з'їсти.

ДіноПарк в Коблеве почав свою роботу у цьому сезоні - 2021. Локація обрана саме та, що треба - багато-багато зелені, справжня еко-територія. 

Нижче сайт Коблівської громади публікує декілька фото нашої "подорожі у часі", де ми зустрілися з дивовижним світом динозаврів та їхньою організацією життя.

дінопарк коблево

ДіноПарк (парк динозаврів) знаходиться майже з самого початку зони відпочинку Коблеве, за сотню метрів від Коблівського аквапарку, на перехресті вулиці Нептуна та вулиці Морська.

Карта, де знаходиться Парк динозаврів

Дуже цікавий відпочинок для всіх - і для дітей, і для дорослих. 

ДіноПарк, це комерційний проєкт- тому вхід до "світу динозаврів" платний. Діти до 3 років - проходять безоплатно, від 3 до 12 років вхід коштує 100 гривень, а всі інші вікові категорії - 150 гривень.

Почнемо з тиранозавру.. Це дійсно лютий хижак.

Крім всього, тиранозаври були дуже швидкими, що давало їм великі переваги у боях за домінування на тих чи інших територіях своєї життєдіяльності.

Біля кожного представника виду Діно, у парку встановлені інформаційні стенди, які дають відвідувачам основні знання про кожну представлену тварину. 

До того ж, у парку працює також акустична анімація або звукові ефекти, котрі ще більше створюють ілюзію занурення в світ і час диких тварин. Що не може не подобатися.

У Діно Парку також працює кафе зі смачною їжою та холодними напоями. А для тих, хто захотів придбати для себе чи своїх близьких сувенір чи іграшку - працює невеличкий Діно-магазин.

Інформація, яка представлена у цій публікації не є рекламою.

Контент поширується виключно з метою популяризації території відпочинку Коблеве.

Дякуємо за Вашу увагу!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь