Служба пожежної охорони Коблівської територіальної громади востанавлює запасну пожежну водойму у Коблеве

Дата: 25.08.2021 13:07
Кількість переглядів: 764

Служба пожежної охорони (СПО) Коблівської територіальної громади проводить роботи з відновлення запасного пожежного резервуара - водойми з водою, який знаходиться у центрі с. Коблеве.

Фото без опису

Сам пожежний резервуар багато років не використовувався взагалі та прийшов в непридатний нерабочий стан. Відновлювати резервуар (водойму) довелося практично з самого початку.

Пожежна водойма або резервуар - це стратегічний запас води на випадок пожежі. В роботі пожежної служби виникають ситуації, коли, наприклад, немає часу їхати на базу для наповнення водою пожежних машин або відсутня електрика, щоб насосами закачати воду в ці пожежні машини. І саме в таких ситуаціях, резервуар з водою (пожежна водойма) - це рішення, яке може не тільки оптимізувати роботу пожежних нарядів і врятувати майно громадян, а й життя людей, що є найважливішою цінністю.

Фото без опису

Пожежна водойма (резервуар) - це запас води на випадок пожежі.

Об'єм пожежного водоймища становить 60 куб. метрів, що для сільської місцевості та роботи сільської пожежної служби навіть дуже непогано. 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Ситуації, коли така водойма необхідна для роботи пожежної служби на практиці виникають досить часто. Тому, рішення відновити резервуар (а можна сказати, що зробити його майже з нуля) - це актуальне рішення, яке багато в чому полегшить роботу Коблівської СПО.

Фінансування роботи

Рішенням №1 сесії від 05.07.2021 року "Про внесення змін до сільського бюджету Коблівської сільської територіальної громади на 2021 рік" були внесені зміни у видаткову частину загального фонду, а саме збільшили асигнування сільській пожежній охороні (СПО) на суму 47 338 грн. для проведення ремонтних робіт пожежного резервуару в с. Коблеве. 

Тобто роботи фінансує Коблівська сільська рада у розмірі 47 338 грн.

Хто виконує роботу?

Всю роботу по відновленню пожежного резервуара (водойми) виконує Служба пожежної охорони Коблівськіої територіальної громади виключно своїми силами без залучення третіх осіб і організацій, що багато в чому робить сам цей проєкт більш економним і лояльним у бік місцевого бюджету.

Місцезнаходження пожежної водойми - біля Коблівської амбулаторії.

Всі жителі, без сумнівів, бажають усім пожежним службам меньше викликів і складних робочих ситуацій. Це саме ми бажаємо і нашій місцевій Коблівській службі пожежній охороні. Дякуємо за вашу небезпечну, але необхідну і важливу службу!

Інформація надана:

  • Начальник Коблівської Служби пожежної охорони Віктор Чапчай
  • Начальник Фінансового відділу Коблівської сільської ради Ірина Бергалевич.

Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь