ДТЕК ВДЕ реалізував другий проект «Давай, грай!» в Миколаївській області

Дата: 05.10.2021 12:06
Кількість переглядів: 2640

ДТЕК ВДЕ відкрив другу секцію на Миколаївщині в рамках проекту «Давай, грай!» футбольного клубу «Шахтар». Це спільний проект благодійного фонду Shakhtar Social і ДТЕК, спрямований на розвиток дитячого аматорського футболу. Проект вже реалізований в 43 населених пунктах України.

Урочисте відкриття проекту «Давай, грай!» відбулося в с. Коблеве на підготовленому полі для міні-футболу. Діти Коблівської громади віком від 7 до 12 років протягом року зможуть безкоштовно відвідувати заняття з футболу та брати участь в змаганнях під наставництвом досвідчених тренерів. Символічне тренування для юних спортсменів провів кваліфікований тренер Євген Несін. Завдяки професійному оснащенню та гарній спортивній підготовці маленькі футболісти отримали задоволення від гри і реалізували кілька красивих голів.

Фото без опису

Фото без опису

У день відкриття проекту на гостей чекав сюрприз: до заходу приєднався легендарний нападник ФК Шахтар і збірної України Андрій Воробей. Почесний гість не тільки порадував дітей своєю присутністю, а й взяв участь у символічному матчі, після якого з задоволенням роздавав автографи і фотографувався з майбутніми зірками футболу.

«Такі заходи дуже важливі не тільки для жителів сіл України, вони дозволяють знайти серед молоді нових зірок футболу. Хто знає, можливо це майбутні гравці нашої збірної. Хочу подякувати ФК Шахтар і компанії ДТЕК за реалізацію таких ініціатив» - прокоментував колишній нападник «гірників». 

Відчуття свята, відмінні емоції та подарунки– все це чекало сьогодні дітей на урочистому заході. Організатори потурбувалися і про дотримання запобіжних заходів - перед стартом заходу було проведено температурний скринінг гостей, присутніх забезпечили захисними масками та антисептиками.

«Два роки тому, коли ми приїжджали в громаду знайомитися і розмовляти про можливе будівництво Тилігульської вітрової електростанції -, ми говорили, що ДТЕК – надійний соціальний партнер. Ми дбаємо про майбутнє громад, тому охоче підтримуємо їх розвиток у різних сферах. Сьогодні ми починаємо зі спорту, а невдовзі приступимо до реалізації соціальних проектів у напрямках інфраструктури, підтримки навчальних та медичних установ, енергоефективності» - зазначив директор ДТЕК Тилігульська вітроелектростанція Олег Соловей.

«Від імені всієї громади хочу подякувати компанії ДТЕК і футбольному клубу «Шахтар» за розвиток футболу, за яскраве спортивне свято. Ми раді, що ДТЕК не на словах, а на ділі підтверджує наміри серйозного партнерства. Завдяки співпраці ми вже реалізуємо проекти конкурсу «Громада своїми руками», на фінішній стадії – підготовка Програми соціального партнерства» - прокоментувала секретар Коблівської сільської ради Світлана Талоха.

Фото без описуФото без опису

ДОВІДКА. ДТЕК – лідер і найбільший приватний інвестор енергетичної галузі України. Наші підприємства видобувають вугілля і природний газ, виробляють електроенергію на сонячних, вітрових і теплових електростанціях, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському і зарубіжних ринках, розподіляють і поставляють електроенергію споживачам, надають клієнтам послуги з енергоефективності та розвивають мережу швидкісних зарядних станцій. У Новій стратегії 2030 ДТЕК зобов'язався трансформувати бізнес в більш екологічний, ефективний і технологічний, керуючись принципами ESG. Стратегічна мета – досягти вуглецевої нейтральності до 2040 року. Для цього створена краща експертиза в галузі, щоб впроваджувати інновації та нові технології, створювати нові напрямки бізнесу і реалізувати масштабну програму цифрової трансформації. У ДТЕК працює 60 тисяч співробітників. Підприємства ДТЕК визнані кращими роботодавцями України за рейтингами міжнародної аудиторської компанії EY і ділових видань України. У 2020 році капітальні вкладення ДТЕК склали 12 млрд грн, податкові відрахування – 21 млрд грн. 100% компанії належить SCM Limited. Кінцевим бенефіціаром є Рінат Ахметов.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь