7 грудня пройшов День місцевого самоврядування в Україні. Вітання Коблівського сільського голови та свято в Коблівській громаді

Дата: 08.12.2021 08:07
Кількість переглядів: 2557

7 грудня у актовій залі ДП "Агро Коблево" Коблівська сільська рада відзначала День місцевого самоврядування в Україні.

Фото без опису

Свято Дня місцевого самоврядування встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День місцевого самоврядування» від 25 листопада 2000 №1250/2000.

Кожний рік, на території всій нашій держави та у Коблівській сільській раді зокрема, ця дата святково відзначається добрим настроєм та традиціями.

Вітання Коблівського сільського голови Володимира Михайловича Панича.

Фото без опису

Шановні працівники Коблівської сільської ради, виконавчого комітету, структурних підрозділів, депутати всіх скликань Коблівської сільської ради, районних та обласних рад!

Щиро вітаю Вас з Днем місцевого самоврядування! Бажаю енергії, терпіння, мудрості, здоров'я, наснаги, здійснення задумок та планів, активного розвитку як особистого, так і розвитку справ самоврядування.

Сподіваюсь на те, що наша спільна робота насправді покращить життя мешканів нашої громади.

Зі святом!

У святковій атмосфері пройшли яскраві виступи творчих колективів Коблівської громади. Лунали поздоровлення та побажання всього найкращого, у т.ч., голів Коблівської сільської ради, які виконували свої обов'язки до цього часу.

Найкращі працівники Коблівської сільської ради та комунальних закладів громади були заохочені грамотами та подяками. 

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

В процесі святкового заходу Коблівський сільській голова також відповідав на запитання місцевих інформаційних видань щодо стану справ громади.

Фото без опису

Можно впевнено говорити про те, що всім присутнім було приємно знаходитись у цьому дружньому колективі. Що святковий настрій зарядив позитивними емоціями та силою всіх нас на довгий час.

Фото без опису

Особливо приємно було чути слова подяки тим людям, які керували сільською радою у минулому. Зі свого боку вони теж висловили побажання ефективної роботи та розповіли про свої думки щодо теперішнього стану місцевого самоврядування нашої громади.

Секретар Коблівської сільської ради Світлана Талоха побажала всім самого найкращого. Побажала терпіння, сили та впевненності для того, щоб впоратися з трудощами сьогодення та досягти високих результатів в управлінні державними справами.

Фото без опису

Робота всіх структурних підрозділів Коблівської сільської ради, депутатського корпусу, комунальних закладів та самої громади в першу чергу - все це повинно функіонувати у злагодженій гармонії між собою для реальних результатів у формі благополуччя, комфорту та економічного потенціалу нашої громади. 

Ще раз зі Святом!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь