«Підтримка реформи охорони здоров’я» - соціальне опитування від USAID

Дата: 14.01.2022 14:23
Кількість переглядів: 1218

Фото без опису

Від імені Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад та Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» висловлюємо Вам свою повагу та звертаємось з наступним.

Розвиток громад в умовах реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні невід’ємно пов’язаний з удосконаленням надання медичних послуг. В процесі трансформації системи охорони здоров’я міські, селищні та сільські ради зустрічають низку проблемних питань, що пов’язані з необхідністю співфінансування закладів охорони здоров’я, підписання договорів в рамках Програми медичних гарантій, налагодження тісної співпраці профільних підрозділів/спеціалістів ОМС з працівниками КНП.

Соціальне опитування

Всеукраїнська Асоціація об’єднаних територіальних громад у партнерстві з Проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я» проводить опитування серед територіальних громад з метою визначення ключових проблем та потреб закладів охорони здоров’я для розробки майбутніх навчальних та інформаційних заходів для їх власників (місцевих рад).

Такі заходи будуть проводитись за участі Міністерства охорони здоров’я України, Національної служби здоров’я України, Всеукраїнської Асоціації об’єднаних територіальних громад та Проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

У зв’язку з цим, просимо відповісти на запропоновані питання, за результатами відповідей на які будуть проведені невідкладні консультації з Міністерством охорони здоров’я України, Національною службою здоров’я України, Проєктом USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

Прохання пройти опитування до 12:00 год. «21» січня 2022 року.

Звертаємо Вашу увагу, що уся отримана інформація буде використана тільки в узагальненому вигляді.

Посилання на опитування


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь