Засідання комісії з питань захисту прав дітей Коблівської сільської ради

Дата: 03.02.2022 13:36
Кількість переглядів: 455

27.01.2022 року відбулося засідання комісії з питань захисту прав дітей Коблівської сільської ради на якому розглядалися питання:

1. Взаємозвірка щодо дітей, які опинились в складних життєвих обставинах та щодо неповнолітніх, які схильні до вчинення правопорушень чи злочину, вживання алкогольних напоїв, наркотичних, психотропних речовин та вчинення насилля над дітьми.

На обліку служби у справах дітей перебуває 10 сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, в яких виховується 30 дітей, з них 2 дитини, які зазнали психологічного насильства. Протягом січня 2022 року направлено 3 листа до ВП № 8 ГУНП у Миколаївській області щодо притягнення батьків до відповідальності за неналежне виконання батьківських обов'язків за ст.184 АК України. Діти, які вчинили правопорушення на обліку служби у справах дітей сільської ради не перебувають.

2. Клопотання щодо поведінки здобувачів освіти.

Розглядалося питання щодо поведінки дітей у навчальному закладі. З батьками та дітьми проведено бесіди щодо виправлення ситуації, а також надано рекомендації щодо виховання дітей. За результатами прийнято рішення про тимчасове влаштування дитини до КЗ «Миколаївського центру соціально-психологічної реабілітації дітей» Миколаївської обласної ради.

3. Забезпечення прав і законних інтересів, влаштованих/зарахованих на цілодобове перебування до закладів.

Відповідно до Постанови КМУ від 04.08.2021 року № 843 з 01 січня 2022 року усі заклади, де влаштовані діти на цілодобове перебування, повідомляють службу у справах дітей з місцем проживання (перебування) дитини про влаштування до закладу. В січні 2022 року надійшло повідомлення про 4 дітей. З батьками проведено роботу, 3 дітей влаштовані за станом здоров'я, а одна дитина, разом з батькам, не проживають на території Коблівської сільської ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь