Звіт за 2021 рік. СПО Коблівської сільської ради

Дата: 04.02.2022 15:20
Кількість переглядів: 628

Фото без опису

На протязі 2021 року СПО було здійснено 60 виїздів, із них – 42 на гасіння пожеж на території Коблівської ОТГ, а також 3 рази виїздили на допомогу 8ДПРЧ в Березанську ОТГ і чергували на проведенні культурно-масових заходів.

В зимовий період працівники СПО займаються ремонтом пожежної техніки, перевіркою і комплектуванням пожежно-технічного обладнання та проводяться навчання спільно з 8ДПРЧ по підвищенню навиків пожежогасіння. Здійснювався ремонт і обслуговування легкових автомобілів і мікроавтобусів Коблівської сільської ради.

Особовий склад брав участь в ліквідації наслідків проливних дощів в зоні відпочинку Коблеве і с.Морське. Силами СПО було відновлено пожежну водойму біля сільської амбулаторії. Допомагали в облаштуванні дитячих майданчиків.

Брали участь в посипанні піском доріг в зимовий період по селам ОТГ. Надавали автовишку для проведення робіт по обслуговуванню електромереж, заміні ліхтарів та електролампочок. Особовий склад залучався для спилювання дерев, які знаходились в аварійному стані та заготівлі дров.

Вся техніка, яка знаходиться в експлуатації СПО проходить планове техобслуговування і завжди в справному технічному стані. В споруді, яку займає пожежна охорона, проводяться профілактичні ремонтні роботи. Територія СПО піддержується в задовільному стані.

Начальник СПО Коблівської сільської ради Чапчай В.Д.

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь