Про 2021 рік творчого життя аматорського вокального колективу «Коблівчанка»

Дата: 12.02.2022 13:30
Кількість переглядів: 1472

2021 році колектив «Коблівчанка» приймав участь у проведенні різноманітних за формою та тематикою культурно-просвітницьких заходів місцевого, загально народного та державного значення як офлайн так і онлайн, які висвітлювалися у соцмережах, інтернет-виданнях.

Фото без опису

На перших кроках виконання плану роботи нашого колективу була робота над створенням відео ролику до свята коляда: «Радісна новина».

Я розумію, що колектив «Коблівчанка» з 7 учасників і керівника - це невеличка купка людей, що виконує разом з іншими творчими колективами замовлення суспільства, формують творчу особистість, здатну жити і творити в умовах карантину, що постійно видозмінюються й розвиваються.

Така форма роботи сучасна, цікава, і можливо, у перші карантинні дні була не зовсім зрозумілою декому. Але все ж таки другий рік поспіль життя і творчості в умовах карантину… були переоцінені можливості і бажання.. і по можливості у колективі робота не припинялася, а продовжувалася проводитися у нових сучасних формах з можливістю дистанційного перегляду.

Це великий виклик не лише для нас учасників, а й для всього нашого глядача.

Серед основних заходів, що були проведені нами за цей рік це: онлайн міні - концерт до свята 102 річниці Соборності України: «Це моя земля, неповторна і єдина». - Олена Корсікова, керівник творчого колективу "Коблівчанка".

Проведений тематичний захід до дня визволення війск з Афганістану: «Афганістан - ти в нашій пам’яті»

Фото без опису

Невеличкий концерт до 8 березня: «Найкращі жінки - живуть в Україні»

Фото без опису

Онлайн театралізоване привітання до свята масляниці: «Весну млинцями зустрічаймо».

Проведений концерт до дня Працівників житлово - комунального господарства.

Фото без опису

Прийняли участь в вокальному флешмобі до дня святкування 30 – ї річниці Незалежності України, наймаштабніша мистецька акція Миколаївської області « Гімн України » на Соборній площі міста Миколаїв.

Фото без опису

Проведений святковий концерт до Дня села Коблеве.

Фото без описуФото без опису

Невеличкий концерт до Дня Конституції України «Основа життя—мій закон основний».

Фото без опису

Невеличкий концерт до дня бухгалтера «З Днем бухгалтера».

Фото без опису

Проведений святковий концерт до Дня Прапору та до 30-ти річчя Незалежності України «Тобі, Україно, я пісню співаю».

Фото без описуФото без опису

Відеовітання до Міждународного дня людей похилого віку та Дня ветерана.

Онлайн вітання до дня Захисника України.

Фото без опису

Відеозйомка до Дня української писемності та мови.

Відеовітання з Днем працівників сільського господарства.

День пам’яті жертв голодомору.

Фото без опису

Відео - присвята матусиним хусткам до всесвітнього дня української хустки з піснею «Мамина хустка» та невеличкий флешмоб.

Фото без опису

Робота "Коблівчанки" цікава та різноманітна, поєднує в собі традиційні форми діяльності - години спілкування, свята, виступи колективу, відверті розмови, тощо.

В своїх проэктах тут вчаться також використовувати і сучасні технології.

Колективна творча справа - це суспільний пошук кращих рішень життєво важливих завдань: виконується, організовується, задумується, вирішується і оцінюється нашим глядачем.

Моє завдання полягає в тому, щоб спрямувати колективну творчість свого колективу на збагачення пісенного досвіду, на кращі відносини між собою.

Розвиток колективу, його творчий потенціал був представлений на обласних, всеукраїнських фестивалях, а також на міждународному конкурсі де отримали схвальні відгуки та були нагороджені грамотами та кубками - Олена Корсікова.

Всеукраїнський дистанційний багатожанровий конкурс мистецтв "Родина" імені Назарія Яремчука - Диплом лауреата 1 Ступеню за композицію «Сало».

Фото без опису_________

Фото без опису

Перший тур Всеукраїнського фестивалю-конкурсу козацької культури «Козацькі барви» - Диплом 3 місце за композицію «Українські козаки».

________

Фінал всеукраїнського фестивалю-конкурсу козацької культури «Козацькі барви» - Диплом 2 місце за пісню «Щастя нам українці».

_______

Фото без опису

Фінал всеукраїнського фестивалю-конкурсу козацької культури «Козацькі барви» , дует «Світакок» - Диплом 2 місце за пісню «Мамина калина».

______

Фото без опису

Всеукраїнський багатожанровий фестиваль-конкурс містецтв «Мій рідний край» - Диплом лауреата 1 премії за пісню «Моє рідне село».

______

Фото без опису

Подяка за участь у мистецькій акції «Гімн України» до 30-річчя Незалежності України.

_______

Фото без опису

Диплом за збереження та розвиток українських національних традицій, фольклорної спадщини, народного мистецтва, активну участь в обласному святі народної творчості «Folk- toloka 2021» та з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України.

_______

Фото без описуВсеукраїнський багатожанровий фестиваль - конкурс мистецтв «Велика родина - Моя Україна» - Диплом лауреата 1 премії за пісню «Рідна Україна».

_______

Міжнародний конкурс «GOLDEN TIME TALENT» - 1 місце за пісні:

  • І тур - «Рідна Україна»
  • Фінал - «Щастя нам Українці».

______

Міжнародний конкурс «GOLDEN TIME TALENT», дует «Світанок» - 2 місце за пісні:

І тур - Мамина калина.

Фінал - "За вроду дякую батькам".

Фото без описуФото без описуФото без опису

Ви бачите невеличкі результати нашої роботи у нових незвичних умовах, коли після (COVID-19) ні сили духу, ні сили дотягнути повністю ноту, ще й «онлайн майстерність» осягнути треба на звичайному телефоні і програвачу, але це результат великої любові до нашої української пісні, до нашої країни, до землі і людей.

Зараз велика перерва у роботі , але я переконана, що вміння згортувати колектив, захопити, повести його до справжніх перемог - це дар і велика любов до справи здолають тимчасові перешкоди і в найближчий післяковідний час ми знову зустрінемося у тісному колі друзів за інтересом і відновимо свої талани.

Як і кожен керівник, я знаходжуся у постійному пошуку нового матеріалу і сюжету для них.

І найважливіше, наостанок.. Дякую творчому колективу за все, що ми разом пережили у цей складний рік, за спільні сльози і радості і біди, за підтримку та допомогу, за розуміння і чуйність. Ви заслуговуєте найщиріших слів подяки і шани. Тож бажаю Вам людської вдячності, здійснення життєвих планів, мирних та сонячних днів, творчого неспокою, нових цікавих ідей. - Художній керівник Олена КОРСІКОВА.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь