Звіт сільського голови 2021 (.docx .pdf)

Дата: 18.02.2022 20:32
Кількість переглядів: 1772

Фото без опису

Підсумовуючи результати роботи за 2021 рік , насамперед хочу зазначити, що цей рік був не легшим від попередніх але цікавим по своєму.

Ми продовжуємо працювати вже над аналізом побудованих концепцій, переглядаємо своє планування, та працюємо над розвитком та реалізацією задуманих та затверджених планів громади.

У звітному періоді рада проводила свою роботу як завжди послідовно і конструктивно, виходячи із інтересів громади та визначених пріоритетів. Все, що вже встигли зробити за минулі роки не перестає вселяє надію на майбутнє.

В межах повноважень визначених Конституцією України та інших нормативно-правових актів України, робота сільської ради, виконавчого комітету, структурних підрозділів, установ та закладів, депутатського корпусу була спрямована на реалізацію завдань, визначених Президентом України та Урядом, забезпечення інтересів громади у всіх сферах життя, наповнення бюджету, цільове та ефективне використання фінансових та матеріальних ресурсів, розширення співпраці з роботодавцями, завершення реорганізації установ, відділів та служб до нових вимог законодавства, у зв'язку з доприєднанням ще двох громад, прийняттям ДОЗ "Причорномор'є та забезпечення тісної співпраці з усіма владними структурами вищої ланки, закріплення досягнутих позитивних результатів, пошуку шляхів покращення роботи сільської ради.

В результаті нашої спільної з вами праці, Коблівська ТГ є стабільно, на протязі цих років, в п'ятірці перших громад за результатами моніторингу соціально-економічного розвитку міст обласного значення, районів, об’єднаних територіальних громад Миколаївської області. І в минулому році ми підтвердили свій результат, в рейтингу Миколаївської області ми піднялися вище (з 5 на 4 місце) - Володимир ПАНИЧ.

Завантажте Звіт у форматі .docx

Завантажте Звіт у форматі .pdf 

Фото без опису


 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь