Інформаційний лист до Центрального апарату Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів: Компанія Ферреро добровільно відкликає обрані партії продукту Кіндер Шоко-Бонс та Кіндер Сюрприз Максі

Дата: 24.05.2022 08:07
Кількість переглядів: 279

Фото без опису

Інформаційний лист до Центрального апарату Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Компанія Ферреро добровільно відкликає обрані партії продукту Кіндер Шоко-Бонс та Кіндер Сюрприз Максі в Україні як запобіжний захід та розпочинає повернення продукту.

Компанія Ферреро співпрацює з контролюючими органами Європи на можливий зв'язок із низкою зафіксованих випадків виявлення Сальмонели.

Жоден із наших продуктів Кіндер, що були дозволені до продажу на ринку, не мав позитивного результату по Сальмонелі, і ми не отримували жодного звернення споживачів з цього приводу, ми ставимось до цього достатньо серйозно, так як турбота про споживачів є нашим ключовим пріоритетом.

Відклик в якості запобіжного заходу ми прийняли рішення про добровільне відкликання Кіндер Шоко-Бонс G46х12, Кіндер Шоко-Бонс G125х16 та Кіндер Сюрприз Максі T1x12x1 в Україні з відповідним терміном зберігання.

Фото без опису

Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь