Пошук

Повідомлення RASFF: виявлення хлорпірифосу в листі амаранту

Дата: 09.06.2022 13:18
Кількість переглядів: 220

До Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області надійшов лист Держпродспоживслужби від 23.05.2022 №11.1.2-17/5530 «Щодо повідомлення RASFF № 2022.1439» стосовно виявлення хлорпірифосу в листі амаранту, що експортувалося з Камерун (оптовий продавець: Asia Express Food B. V., Netherlands; імпортер: EURL Raketspa Services, France) до України (отримувач: фізична особа-підприємець: Олег Малах, вул. Флоренції 10 А, кв. 101, м. Київ, 02000).

Направляється в порядку інформування та вжиття відповідних заходів, передбачених законами України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин» та «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

Вищевикладене довести до відома операторів ринку, діяльність яких пов’язана з використанням листа амаранту, що експортувалися з Камерун (оптовий продавець: Asia Express Food B. V., Netherlands; імпортер: EURL Raketspa Services, France) до України.

Завантажити архів .zip

У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати Березанське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: вул. Новосельська, 50, смт. Березанка, 57401, т/факс 2-13-98 e-mail: berezanka_dpss@dpssmk.gov.ua

Березанське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь