Публічні договори КП "Коблівський сількомунгосп". Основні засади договорних правовідносин

Дата: 28.06.2022 11:58
Кількість переглядів: 178

Фото без опису

У зв’язку з прийняттям Закону України від 03.12.2020 №1060 «Про внесення змін до деяких законів України щодо врегулювання окремих питань у сфері надання житлово-комунальних послуг» та керуючись нормами ч. 5 ст. 13 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», ст. ст. 633, 634 Цивільного Кодексу України, Комунальне підприємство «Коблівський сількомунгосп» Коблівської сільської ради публікує договори:

Договори вважаються укладеними, якщо протягом 30 днів з дня опублікування тексту договору на Офіційному сайті споживачі (користувачі) не прийняли рішення про вибір моделі договірних відносин та не уклали відповідний договір з виконавцем комунальної послуги, а власник (користувачів) не вчинив дій щодо відключення (відмови) від послуг.

Індивідуальні споживачі у багатоквартирних житлових будинках, власники (користувачі) індивідуальних (садибних) житлових будинків, які фактично користуються комунальними послугами вважаються такими, що ознайомлені, погоджуються та приєднуються до умов Договору.

У зв’язку з тим, що дані Договори є договорами приєднання, їх умови не підлягають узгодженню зі стороною, що приєднується (споживачем).

Договори розміщено на Офіційному веб-сайті Коблівської сільської ради у підрозділі «КП «Коблівський сількомунгосп» Коблівської сільської ради» у вільному доступі та у способі, що забезпечує ознайомлення зі змістом цього Договору кожної особи, що отримує та звертається до підприємства, для отримання комунальних послуг.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь