Привітання з Днем державності України

Дата: 28.07.2022 09:23
Кількість переглядів: 2344

Шановна громадо ! Сьогодні, в умовах військового стану, в надскладний для України рік, ми з вами вперше святкуємо свято, що прийшло до нас з далеких правіків, у дату відзначення Хрещення Київської Русі-України яке сьогодні переросло у символ вічної і нескореної боротьби українського народу за Державність своєї країни. Указ про затвердження Дня державності президент України Володимир Зеленський, підписав під час урочистостей до Дня незалежності 24 серпня 2021 року.

Фото без опису

Зародження держави відзначатимуть щороку 28 липня.

"Українці вперше відзначатимуть День Української Державності: попри шостий місяць повномасштабної війни та восьмий рік війни на Донбасі, адже "українців не зламати". Про це заявив президент під час вечірнього звернення 24 липня. "День Української Державності буде утверджувати зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу" — зазначив Зеленський.

Він наголосив, що лише ті, хто абсолютно не знає правди історії й абсолютно не відчуває її сенсу, могли ухвалити рішення атакувати Україну, а зараз вже навіть самі росіяни визнають, що Україна переможе. "Українці ніколи не віддадуть своєї незалежності. І не зламаються зсередини, як це бувало не раз. Не цього разу", — додав президент. День української державності – це ще одна можливість для кожного українця згадати історію своєї країни, повну боротьбу за незалежність, єдність та щасливе життя.

Цінуємо, за що боролися наші предки, пам'ятаємо всіх, хто загинув і продовжує гинути у цій боротьбі, дякуємо всім хто сьогодні на фронті і в тилу прикладає максимум зусиль для перемоги України , будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити. Вітаємо кожного українця з його святом, з Днем української державності! День української державності зітре кордони та об'єднає українців у всьому світі, а мудрість та сила дасть нам натхнення. Бажаємо зміцнення української ідентичності заради процвітання України! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАЇНИ ! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА !

Сільський голова Володимир ПАНИЧ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь