Щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя, Захисника України!

Дата: 19.08.2022 18:27
Кількість переглядів: 2687

Фото без опису

       Трагічну звістку про важку втрату і непоправне горе отримала в останні дні наша громада.

13.08.2022 року під час виконання бойового завдання героїчно загинув наш земляк, сержант Геннадій Михайлович Кримінський. Народився Герой в селі Бессарабка, згодом сім'я переїхала в село Коблеве де він і закінчив школу.

Отримав професію газо-електро зварювальника в м. Миколаїв. Відслужив два роки строкової служби в Угорщині та Білорусії. Повернувся зі служби вже у званні сержанта. До початку повномаштабної війни працював на ТІСі, був надзвичайно працьовитий, відданий своїй справі, майстер "на всі руки", надійний та відповідальний.

Призваний до лав ЗСУ у травні місяці у якості техніка  у 2-гу стрілецьку роту 2 - го стрілецького батальйону, який був відправлений на виконання бойових завдань з захисту територіальної цілісності України в населений пункт Піски Ясинуватського району Донецької області.

У самому горнилі війни наш Воїн Світла загинув у віці 52 років. Щиро завдячуємо Геннадію Михайловичу, адже ціною свого життя він боровся з російським окупантом. Він не побоявся, не сховався, а вступив у запеклий бій за Україну, заради її майбутнього і майбутнього її дітей.

Нехай земля Вам, Геннадію, буде пухом. Герої не вмирають! Пам'ять про Вас і Ваш подвиг назавжди буде у наших серцях.

Сільський голова Панич Володимир Михайлович, виконавчий комітет, депутатський корпус сільської ради, всі мешканці громади висловлюють свої співчуття родині і близьким загиблого Героя.

Схиляємося у скорботі та розділяємо біль непоправної втрати. Геннадій Михайлович навічно залишиться у пам'яті як світла, доброзичлива і позитивна людина. Нехай Бог прийме його у свої обійми. Рідним сили та витримки пережити це страшне горе. Щирі співчуття !  

Прощання з Героєм розпочнеться  о 11.00 годині  20.08.2022 року біля будинку  загиблого по вулиці Баблідзе в с. Коблеве.  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь