Щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя, Захисника України!

Дата: 20.08.2022 18:10
Кількість переглядів: 1635

Фото без опису

Слава Україні ! Слава ЗСУ !  

             На жаль вчора підтвердилася ще одна погана новина , на полі бою загинув наш мешканець громади, житель села Анатолівка ,  Бульбаш Роман Георгійович який народився 14 вересня 1981 року в селі Червоний Яр Одеської області Любашівського району. Після закінчення середньої школи вступив навчатися до ПТУ на механізатора. Закінчивши училище, пішов працювати трактористом в місцеве сільгосппідприємство. Працював та жив в своєму рідному селі. У 2008 році зустрів свою другу половинку, мешканку села Анатолівка,  Чмельову Лідію Вікторівну, з якою  одружилися. Вже вже у 2009 році в них народилася  донечкака  Аліна, у 2010 році сім'я повнилася синочком  Артуром і у 2012 році Господь послав ще одного синочка Вячеслава. Останні роки Роман працював в м. Одеса на будівництві. У 2020 році сім'я переїхала на батьківщину дружини, в село  Анатолівку.

             8 травня 2022 року Роман був призваний до лав ЗСУ. Поповнив  ряди солдатів стрільців   славної  56 бригади Морської піхоти.  
             13.08.2022 року в населеному пункті Невельське Донецької області під час бою Роман загинув. Осиротіло троє маленьких діток, дружина та батьки .

             Всі мешканці громади, сільський голова Панич Володимир Михайлович, виконавчий комітет та сільська рада висловлюють глибокі співчуття родині. Без рідних які відходять від нас здається не можливо втриматися на цій землі, але вони і там, далеко на небі , завжди будуть оберігати свої родини від нещастя. Бо ГЕРОЇ  НЕ ВМИРАЮТЬ !!! Їхнє життя продовжується у дітях, у нашій пам'яті, шані , допомозі родині, нашій любові до них , великій повазі до їхнього подвигу та жертовності !!!! Заради їхнього майбутнього саме тепер іде жорстка і несправедлива війна !!! ДЯКУЄМО  ВСІМ ХТО СЬОГОДНІ ВІД НАС ВІДІЙШОВ !!! ДЯКУЄМО ВСІМ ХТО ПРОДОВЖУЄ ЦЮ ПЕКЕЛЬНУ БОРОТЬБУ !!!! Підносимо свої молитви і за загиблих і за живих, просимо помочі у Господа Бога винести всі ці іспити життя  і з високо піднятою головою іти вперед. Бо правда за нами. Слава Україні! Вічна і світла пам'ять нашим героям !!!  

Щодо дати поховання інформація буде пізніше.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь