Коблівська громада на міжнародній виставці-форумі ReBuild Ukraine

Дата: 24.02.2023 09:02
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

15-16 лютого 2023 року у Варшаві відбувся масштабний форум з відновлення інфраструктури України ReBuild Ukraine.

Коблівська громада на міжнародній виставці-форумі була представлена окремим стендом та офіційною делегацією у складі сільського голови Володимира Панича, депутата Коблівської сільської ради Олексія Осипенка та радника сільського голови з інвестиційного розвитку та міжнародної співпраці Володимира Киливника.

ReBuild Ukraine 2023 – міжнародна виставка-форум з відбудови України, яка об’єднала керівників постраждалих громад та міст, представників влади, міжнародні фінансові установи та фонди, інвесторів та представників будівельної спільноти.

За інформацією організаторів у Форумі взяли участь делегації з 22 країни світу, 23 українських громади, 70 муніципалітетів-гостей, 12 нацпавільйонів країн-партнерів, близько 500 світових донорських а фінансових організацій, понад 20 офіційних делегацій з різних країн світу.

Фото без опису

Мета форуму – прискорення фінансування для відновлення українських громад, які постраждали внаслідок військової агресії, а також залучення інвестицій у міста та регіони України, які сьогодні підтримують мільйони переміщених сімей та мають привабливі інвестиційні можливості.

Під час форуму сільський голова та члени команди від Коблівської громади використали можливість познайомитися та налагодити комунікацію з представниками різних країн, обговорити напрямки співпраці, представити Коблеве та Коблівську громаду міжнародним компаніям, бізнесу і донорам:

У Посольстві Данії у Варшаві презентували інвестиційні пропозиції Коблівської громади для датських компаній, адже Данія опікується Миколаївською областю в питаннях відбудови територій.

В Посольстві Франції у Варшаві зустріч з представниками французького бізнесу та презентація інвестиційного потенціалу території Коблівської громади.

Десятки зустрічей і перемовин з донорами і потенційними інвесторами: Франція, США, Німеччина, Данія, Австрія, Південна Корея, Італія, Чехія, Іспанія, Польща.

Найбільші проекти, які наразі наша громада пропонує інвесторам - це будівництво індустріального парку, реконструкція очисних споруд, проекти з переробки сміття, альтернативної енергетики та берегоукріплення, водопостачання, водовідведення,реабілітаційного центру для військовослужбовців та їхній сімей .

Участь Коблівської громади у ReBuild Ukraine 2023 – важливий крок у подальшому відновленні та розбудові Коблівської громади. Подібні майданчики дають змогу не лише залучити міжнародних партнерів, але й розповісти всьому світу про ситуацію в Україні та безпосередньо в її громадах. Про зруйновані будинки, лікарні, школи, інфраструктуру. Члени нашої делегації були приємно вражені тому, як багато людей готові вже зараз сприяти відбудові України не лише матеріально, але і ресурсами та технологіями.

Rebuild Ukraine надав громадам, інвесторам і партнерам можливості для прямого та відкритого спілкування, активної участі країн для відбудови громад, демонстрації надсучасних технологій світового ринку.

Працюємо над міжнародними партнерствами зараз, щоб відновлювати Україну та Коблівську громаду завтра!

ReBuild Ukraine - інвестуй в Коблівську громаду.


Дякуємо за партнерство та підтримку ГО "Клуб Мерів"

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь