Візит делегації від Коблівської громади до Німеччини. Розвиток міжмуніципального партнерства з однією з потужних країн ЄС

Дата: 15.09.2022 14:10
Кількість переглядів: 168

Фото без опису

Коблівська сільська рада з 2020 року приймає участь в проєкті «Муніципальні партнерства з Україною» Сервісної Служби «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) некомерційного товариства Engagement Global.

Даним проектом передбачено сприяння громадам з України та Німеччини у встановленні дружніх міжмуніципальних партнерств.

Завдяки плідній роботі "Агенції місцевого розвитку Коблівської ОТГ", було проведено діяльність у рамках проєкту «Муніципальні партнерства з Україною» Сервісної Служби «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) некомерційного товариства Engagement Global, встановлено онлайн-контакти через конференції з громадою міста Херінгсдорф, Німеччина.

В результаті проведених декілька онлайн-зустрічей на рівні громад, завдяки підтримки Сервісної Служби «Міста в Єдиному Світі» (SKEW) некомерційного товариства Engagement Global, на ім’я керівництва Коблівської сільської громади було отримано офіційне запрошення від мерії Херінгсдорфу щодо відвідання з 10 по 13 вересня 2021 року їх громади. Відповідно, керівництвом Коблівської сільської територіальної громади було сформовано офіційну делегацію, в яку ввійшли представники сільської ради, депутатського корпусу, Агенції місцевого розвитку.

Під час офіційного візиту, делегація Коблівської сільської територіальної громади мала змогу вперше започаткувати міжнародну міжмуніципальну співпрацю через візит до муніципалітету Херінгсдорф, Німеччина.

В рамках програми візиту, представники Коблівської громади мали змогу ознайомитись з територією громади Херінгсдорф, відвідати різноманітні установи, інформаційно-туристичний центр, заклад освіти (школу) та туристичні локації громади.

Під час зустрічей, представниками офіційної делегації було презентовано Коблівську громаду, її можливості та потенціал.

Фото без опису

Представники мерії та місцевого бізнесу міста Херінгсдорф висловили свою зацікавленість до співпраці з Коблівською територіальною громадою, бізнесом, Агенцією місцевого розвитку Коблівської ОТГ та бажання відвідати Коблеве та Коблівську громаду з офіційним візитом влітку 2022 року.

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Маємо надію, що перший візит Коблівської сільської територіальної громади буде першою ластівкою до розвитку міжмуніципального партнерства з однією з потужних країн ЄС – Німеччиною.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь